20

апр.

Тъмната вратовръзка прави мъжа по-елегантен

Мъжките вратовръзки се предлагат във всички възможни цветове, дизайн, материя и кройка

Дори тези, които носят вратовръзки дълги години, често се затрудняват да вземат решение при избора на страхотна вратовръзка. Има различни видове вратовръзки, които не са подходящи за стила на всеки. Сред тях са така модерните напоследък „забавни, комиксови“ вратовръзки. Те подхождат само на събития от рода на непретенциозно парти и домашен купон.

Затова е необходимо да изберете правилната вратовръзка, която ще допълни целия ви тоалет и вашия личен стил.

За да сте елегантни с риза и вратовръзка, трябва правилно да ги съчетавате.

Най-напред изберете риза в подходящ за вас нюанс. На светлите мъже отлично стоят пастелни цветове или наситени и топли – бордо, лилаво, синьо.

Брюнетите по-добре изглеждат с класическа бяла, черна или сива риза, а а ако сте латино тип може да заложите на жълто, оранжево или червено.

При всички положения вратовръзката трябва да бъде по-тъмна от ризата, за да прерязва оптически тялото по вертикала

Дискретните господа могат да носят вратовръзка в същата гама като ризата, само че с два-три тона по-тъмна от нея.

Мъжете, които предпочитат да привличат погледите, слагат вратовръзка в цвят, който контрастира с този на ризата. Белите ризи си подхождат с вратовръзки във всички цветове. Според някои стилисти при черните няма опасност от грешка, ако и вратовръзката е черна. Макар че излъчването става доста траурно.

Искате ли да сложите вратовръзка на геометрични мотиви, тогава по-добре ризата да е едноцветна. Същото се отнася до противоположната комбинация – дюс вратовръзка се комбинира с ризи на карета, райета или кашмирени мотиви.

Модно изключение правят карираните ризи, които се носят с вратовръзки на точки

Може да сложите раирана риза и раирана вратовръзка. В този случай е задължително линиите на аксесоара да са по-широки от тези на дрехата.

Източник: www.otaa.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts