5

май

Най- добрите креватчета за бебета

С помощта на тази публикация ще намерите кое е най- доброто и удобно креватче за вашето бебе

Наистина можеш да полудееш, опитвайки се да намериш най-доброто, особено ако ставаш майка за първи път. Има няколко различни идеи за креватчета, които ще ви помогнат да вземете най-доброто решение. Сигурни сме, че след като прочетете нашата публикация, ще имате по-добра представа какъв вид креватче може да най- доброто за вашето бебе.

Бебетата прекарват по-голямата част от деня в сън — през първите си месеци те дори могат да прекарват до 16 часа на ден в сън. Следователно изборът на добро креватче е от основно значение за растежа и комфорта на вашето бебе. Анализирайте внимателно всичките си възможности, преди да направите покупка, защото вашето бебе ще прекара много време в креватчето, което изберете.

Класическата бебешка кошара

Класическите креватчета никога не излизат от мода и винаги са прекрасен вариант. Обикновено са направени от дърво, което означава, че издържат цял ​​живот. Основният недостатък на класическите модели обаче е, че те не предлагат никакви други функции, както другите креватчета, които ще ви покажем по-долу. Освен това преместването им не е лесна задача.

Ако планирате да имате няколко деца, можете да използвате това креватче и отново, защото ще издържи с времето. Ако имате къде да го съхранявате за бъдеща употреба, силно препоръчваме да използвате конвенционално креватче.

Сгъваеми креватчета

Сгъваемите креватчета са идеални за придвижване, както и за домове с малко място. Можете лесно да ги местите от една част на дома си в друга благодарение на техните колела. Освен това те се сгъват за лесно транспортиране.

Основният им недостатък обикновено е качеството, особено на матрака. Трябва да избирате внимателно, за да може вашето бебе да спи удобно, а също и за да може креватчето да издържи дълго време.

Конвертируеми креватчета

Можете да използвате бебешки креватчета само за ограничен период от време. Докато бебето ви расте, те стават безполезни и в крайна сметка ще трябва да си купите ново легло.

Ако не искате да сменяте мебелите си по-късно, препоръчваме да закупите трансформируемо креватче. Можете да ги настроите по различни начини, следвайки растежа на вашето бебе.

Конвертируемите креватчета могат да имат от два до пет различни вида настройки. Освен в детско креватче или легло, може да се превърне и в тоалетка или диван. Не е изненадващо, че тези креватчета са по-скъпи от другите модели, но ако се възползвате от всички възможни настройки, те си заслужават. От друга страна, не можете да промените нормалните креватчета, за да се адаптирате към различна стая или обзавеждане.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts