8

дек.

Изпълнителят на Despasito се пенсионира: Посвещава се на християнството

Daddy Yankee, суперзвездата на регетона, известен с глобални хитове като „Gasolina“ и „Despacito“, ще посвети живота си на християнството след като обяви, че се пенсионира.

46-годишният рапър и певец от Пуерто Рико направи съобщението в неделя вечер на сцената след последния си концерт в Сан Хуан. „Този ​​ден за мен е най-важният ден в живота ми и искам да го споделя с вас, защото да живееш живот на успех не е същото като да живееш живот с цел“, каза Daddy Yankee пред феновете си.

„Една история свърши и нова история е на път да започне; ново начало. Всички инструменти, които ми бяха дадени, като музика, социални медии, платформи, микрофон, всичко, което Исус ми даде, сега е за Царството “, продължи изпълнителят. „Благодаря ти много, Пуерто Рико и се надявам да вървиш с мен в това ново начало. Обичам те, Пуерто Рико! Постигнахме целта.“

Daddy Yankee, чието истинско име е Рамон Луис Аяла Родригес, официално обяви плановете си да се пенсионира през 2022 г. Той издаде последния си албум, наречен „Legendaddy“, и отиде на разпродадено световно турне La Última Vuelta.

Музикантът завърши турнето си с последен набор от шоута, наречен „La Meta“, в Сан Хуан.

Оттеглянето на Daddy Yankee от музиката идва повече от три десетилетия след началото на кариера, която постави регетона, музикален жанр от Пуерто Рико, който смесва хип-хопа с латиноамериканските и карибските ритми, на световната карта.

Неговият успех, който включва и хитове като „Somos de Calle“ и „Con Calma“, го направи един от най-големите идоли в латино музиката и носител на шест латино награди Грами. През 1995 г. той издава първия си албум „No Mercy“ и достига международна звезда няколко години по-късно с емблематичния „Barrio Fino“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts