23

мар.

Модел на Playboy отказа секс на Леонардо ди Каприо. Не го познавала

Моделът на Playboy Хике Конингс заяви, че се е целувала с носителя на „Оскар“ Леонардо ди Каприо в елитен частен клуб в Лос Анджелис.

22-годишната русокоса красавица обаче поясни, че дошъл момент, в който той я поканил да отидат у тях и там „да довършат започнатото“. Конингс решила, че не е готова за такова нещо и тактично отклонила поканата на холивудската звезда.

Остана доста шокиран от отказа ми. Разбира се, знам, че не е свикнал, но му казах, че просто не го познавам достатъчно добре, за да отида у тях, сподели тя.

В интервю за нидерландското издание на мъжкото списание Конингс разкри, че след няколко секунди той ѝ отвърнал, че „уважава решението ѝ“. След това си намерил друго момиче от клуба, което завел вкъщи.

Момичето обясни, че двамата са се засекли в частен клуб в Ел Ей, в който можеш да влезеш само с индивидуална покана. После мениджърът на Леонардо ди Каприо отишъл при нея и ѝ казал, че той би искал да поговорят.

По думите ѝ, макар тя да не е правила секс с него, много от приятелките ѝ вече са били минали през леглото на неостаряващия ухажор на Холивуд.

Впоследствие източник от обкръжението на Леонардо ди Каприо опроверга всичко казано от Конингс и заяви пред MailOnline, че „Лео никога не е срещал тази дама“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts