2

апр.

Изнасилвачът няма да е щастлив! Кондом-капан ще накаже престъпника

Сонет Егълс, лекар от Южна Африка, решила да защити жертвите на изнасилване и измислила модерен инструмент за изтезание – интересен капан, който предпазва жените от престъпници.

Женски презерватив

Лекарката е разработила устройството, което предпазва от изнасилване в продължение на 40 години. Смята се, че откритието значително ще намали броя на сексуалните престъпления в целия свят. Хората наричат изобретението „презерватив със зъби“.

Контрацептивът се поставя като тампон. Редици от остри куки в устройството засмукват пениса още на входа. „Зъбите“ може да се извадят само хирургически, и докато тази процедура се осъществи, полицията ще бъде уведомена за престъплението.

„Това е много болезнено. Насилникът не може да уринира и да ходи с устройството. Ако се опита да го премахне от себе си, механизмът се затваря още повече, без да пробива през кожата и да причинява други увреждания „, – казва лекарят.

Откриването на Сонет Егълс предизвика разгорещена дискусия. Критиците се опасяват, че изнасилвачът може да нанесе повече щети на жертвата, ако попадне в такъв капан.

 

Когато животът е под заплаха , всички средства са добри. Дори такова странно изобретение може да спаси нечии живот от недобросъвестен нападател.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts