Изнасилвачът няма да е щастлив! Кондом-капан ще накаже престъпника

Насилието над жените е терор във всички краища на света, което се потвърждава от шокиращата статистика

Сонет Егълс, лекар от Южна Африка, решила да защити жертвите на изнасилване и измислила модерен инструмент за изтезание – интересен капан, който предпазва жените от престъпници.

Женски презерватив

Лекарката е разработила устройството, което предпазва от изнасилване в продължение на 40 години. Смята се, че откритието значително ще намали броя на сексуалните престъпления в целия свят. Хората наричат изобретението „презерватив със зъби“.

Контрацептивът се поставя като тампон. Редици от остри куки в устройството засмукват пениса още на входа. „Зъбите“ може да се извадят само хирургически, и докато тази процедура се осъществи, полицията ще бъде уведомена за престъплението.

„Това е много болезнено. Насилникът не може да уринира и да ходи с устройството. Ако се опита да го премахне от себе си, механизмът се затваря още повече, без да пробива през кожата и да причинява други увреждания „, – казва лекарят.

Откриването на Сонет Егълс предизвика разгорещена дискусия. Критиците се опасяват, че изнасилвачът може да нанесе повече щети на жертвата, ако попадне в такъв капан.

 

Когато животът е под заплаха , всички средства са добри. Дори такова странно изобретение може да спаси нечии живот от недобросъвестен нападател.

What do you think?

258 points
Upvote Downvote

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Човекът в черно – най-голямата мистерия от тайното разузнаване на Кромуел

Художничка от Италия казва важни изстини за света чрез своите илюстрации