10

май

Робърт де Ниро стана отново баща на 79 години

Той вече има общо 7 деца и е една от най-възрастните звезди-бащи на новородени

Робърт де Ниро отново е станал баща на 79-годишна възраст, обяви актьорът от „Разяреният бик“ в скорошно интервю. Двукратният носител на „Оскар“ Де Ниро поправи интервюиращата, която предположи, че има само шест деца, като й каза, че сега те са „всъщност седем“.

„Току-що ми се роди дете“, каза той пред ET „Канада“, без да разкрива пола на бебето или самоличността на майката.

Пиарът на Де Ниро потвърди новината.

Почти осемдесетгодишната завзда вече има две деца от първата си съпруга, колежката си от „Шофьор на такси“ Даяна Абът, и още две от светската дама Грейс Хайтауър, с която се раздели през 2018 г. Той има и двама сина близнаци от модела Туки Смит, с която се среща в края на 80-те и началото на 90-те години на миналия век.
В момента Де Ниро промотира новия си комедиен филм „За баща ми“, който ще излезе по кината в САЩ на 26 май.
Редовно сочен за един от най-великите актьори на своето поколение, Де Ниро печели две награди „Оскар“, преди да навърши 40 години.

Първият „Оскар“, за най-добра поддържаща мъжка роля, Де Ниро получава през 1974 г. за „Кръстникът – част II“, а вторият – през 1981 г. за главната си мъжка роля на боксьора Джейк ЛаМота в „Разяреният бик“.

Други холивудски звезди, които са станали бащи отново на по-късен етап от живота си, са Джордж Лукас – на 69 години, Чарли Чаплин и Мик Джагър – и двамата на 73 години

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts