21

дек.

Робърт Де Ниро: Една жена винаги може да изпълни мечтата ти

След 50 години брак един ден внимателно погледнах съпругата си и откровено й казах:

„Преди 50 години имахме малка къща, стара кола, спяхме на продънен диван и гледахме черно-бял телевизор. Но за сметка на това всяка нощ си лягах в едно легло с красива 19-годишна секси хубавица.

Сега имам огромно имение с луксозна къща, няколко неприлично скъпи коли, огромно
легло в разкошна спалня, цветен телевизор с широк екран. Само че спя в едно легло с 69-годишна жена. Започвам да се съмнявам, че съм успял в брака си.

Съпругата ми е много умна и изключително трезвомислеща жена. Тя не се обиди, нито ми се скара. Просто ми предложи да си намеря 19-годишна девойка, а тя ще се погрижи отново да заживея в малка къщичка, да спя на продънен диван и да гледам стар черно-бял телевизор.

Е, кой може да ме опровергае, че жените са глупави, заключава великия актьор.

Ако погледнете на онова, което сте имали преди и това, което имате сега – разлика винаги ще има. По-важно е вие как оценявате онова, което сте имали и това, с което разполагате сега. По пътя, по време на живота, през етапите на нашито развитие човек прави своите избори. И ако той постоянно се отмята и съжалява за изборите, които е направил, не можем да кажем нито че това е истински човек, нито че този човек е живял истински, пълноценен живот.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts