най- интелигентните зодии

23

ян.

Кои са най- интелигентните зодии

Изглежда, че интелигентността има общо със зодиака според астролозите

Понякога е лесно да разпознаете умните. Те винаги имат остроумна забележка и се радват да споделят огромното си знание с другите. Те са страхотни събеседници. Ако някога сте се чудили защо някои хора имат този блясък, астрологията може да играе роля. Прочетете, за да научите кой са най-интелигентните зодии според астролозите.

Скорпион

Скорпионите може да изглеждат тихи и може би дори студени, но това само допринася за тяхното наблюдателно поведение. Те не са традиционно умни, но разбират нещата с уникалния си начин на мислене. Райън Марквард, астролог и основател на Ryan’s Astrology, обяснява, че тези водни знаци обикновено са три стъпки пред всички останали.

Стрелец

Стрелците винаги са готови за нови приключения и преживявания. Откъде мислите, че идват всичките им знания?

„Те определено са хора с голяма картина и имат кладенец с мъдрост, от който черпят, за да измислят гениални решения“, казва Джил Лофтис, астролог и основател на Nuit Astrology.

Известни като философите на зодиака, не е изненадващо, че тези огнени знаци имат ненаситна жажда да откриват нови неща и да използват интелигентността си.

Водолеите са една от най- интелигентните зодии

Със своя уникален начин на мислене, Водолеят е най-странният знак от зодиака. Тези странни тенденции може да ви накарат да не забележите умното им разположение веднага, но те обикновено са поне една крачка пред тълпата. Този въздушен знак има високоскоростни умствени способности и може да надхитри другите с миг.

„Колкото и луди да изглеждат на някои хора, техният остър ум е критичен и решен да намери решения“, казва Марквард пред Best Life.

Дева

Девите са умни и обичат да анализират всякакви ситуации. Тяхната способност да измислят нещата е несравнима. „Страхотно е да имаш визия на Дева, която да ти помогне да разрешиш проблеми или да измислиш креативни решения“, казва Лофтис.

Тези земни знаци се управляват от Меркурий, планетата, която контролира когнитивните умения, така че тяхната интелигентност бързо излиза наяве.

Овен

Като първи знак на зодиака, Овенът е бърз и бързо мислещ. Те също така са невероятно независими и уверени, което им дава допълнителен тласък, когато става въпрос за интелигентност.

Източници: https://bestlifeonline.com/ https://www.standartnews.com/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts