5

апр.

Жените, родени под тази зодия, са най-умни – проверете дали става въпрос за вас

Това заглавие е като ябълката на раздора, хвърлена от богинята Ерида. Няма да предполагаме какво би станало, ако бяхме добавили едно „и красиви“

По-скоро ще обсъдим какъв е фокусът на мислене на всеки знак от Зодиака. Така за всеки ще има по нещо. И, да, когато става въпрос за ум, важи и за двата пола – както жени, така и мъже.

Овните са доста умни, защото бързо четат информация, бързо я обработват и бързо вземат решения.

Телците са бавни, те трябва да разучават информация дълго време, да вникват в същността и едва тогава да вземат решение. Но ако са свършили всичко това, те нямат равни в прилагането на тази информация на практика.

Близнаците са комуникативни гении, дори и да не знаят някои факти, те знаят къде да намерят или кого да попитат. Може да нямат 100 лева в джоба, но имат 100 приятели от които евентуално да поискат назаем.

Раци – те добавят интуиция към умствените си способности и с такъв набор от ум и способности просто няма да могат да бъдат измамени.

Лъвовете са много умни и селективни, те вземат решения въз основа на личен опит и рядко правят грешки, особено когато става въпрос да „разчетат“ хората около себе си.

Девите са добри анализатори, техният коз са фактите. Те внимателно проучват всеки въпрос и правят много правилни заключения.

Везните едва доловимо усещат събеседника и се опитват да не показват умствените си способности, ако разговорът не го изисква

Въпреки това са много начетени и ерудирани. Можем да забележим, че във всеки разговор те ще намерят интересна тема, с която да провокират останалите участници.

Скорпионите са най-проницателните от всички зодии, не могат да бъдат измамени. Те имат любознателен ум и космическа сила на наблюдение.

Стрелците са най-добрите в изготвянето на стратегии и явно останалите ги мислят за някакви супер късметлии. Но това не е съвсем вярно, те просто знаят как да предвидят всичко и да изчислят рисковете.

Козирозите са отлични тактици. Те ще изградят такъв план за вас, че просто ще се чудите откъде им е хрумнало всичко това и защо вие не сте човека, който да се сети. Да, никой не може да изгради система и план по-добре от Козирозите.

Водолеите са мега креативни, често изпреварват времето с идеите си. Способността им да намират нестандартни решения ги насърчава да напредват в съвременния свят.

Рибите не показват излишно умствените си способности. Те са много скромни, но и още повече се интересуват от законите на природата и Вселената. Ако разговаряте с тях на подобна тематика, ще wi се представят от съвсем друг ъгъл.

Източник: woman.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts