13

мар.

Как различните зодии сами съсипват живота си

Върху какво трябва да работите, за да накарате живота си да блести с нови цветове

Овен

Убедени сте, че не печелите достатъчно пари. Че работата ви не е достатъчно престижна. Че дипломата ви не става за нищо. Не се уважавате достатъчно, затова работите неуморно. Това е повод за гордост – да, но в същото време ви лишава от възможността да се насладите на радостите от живота и да повдигнете самочувствието си.

Телец

Обществото ви е промило мозъка, за да повярвате, че има график (правила, норми и т.н.), който трябва да следвате. Но наистина е добре, ако все още не сте женени, ако не сте получили висше образование, ако все още не живеете в собствен дом. Все още имате време да подредите всичко. Не е нужно да бързате в зряла възраст.

Близнаци

Всички ви смятат за възрастен, но вие не се чувствате такива. Чувствате се като все още малко дете, което се опитва да разбере накъде да поеме в живота. Но честно казано, нямате представа къде да отидете. Вие просто продължавате напред. И това е добре. Вие сте в процес на намиране на себе си – точно като всички останали на тази планета.

Рак

Придавате твърде голямо значение на любовта. Мислите, че ако все още сте необвързани или поредната ви връзка се проваля, нищо няма смисъл. Но има много други области в живота, в които успявате. Спрете да обръщате внимание на частта от него, която все още не е придобила форма.

Лъв

Имате високи очаквания към себе си и хората около вас. Ето защо се обграждате с толкова успешни хора. Но тъй като всичките ви приятели постигат успех, понякога се чувствате сякаш изоставате. Не забравяйте, че всеки има свой собствен път. Вие сте напълно различни хора със съвсем различни цели.

Дева

Давите се в негативните си мисли. Вместо да се насърчавате и възнаграждавате, когато постигнете нещо значимо, вие прекарвате време да се критикувате за всяко малко нещо. Вие сте собственият си враг, а не приятел. И имате нужда от приятел. Повече приятели. Още приятели, които да ви подкрепят и насърчават тогава, когато вие самите не се чувствате готови за това.

Везни

Животът ви не върви точно по начина, по който сте планирали като млади, и това ви плаши. Но отклонението от курса не винаги е нещо лошо. Това може да е най-хубавото нещо, което някога ви се е случвало. Животът е непредвидим. Не можете да планирате всяка стъпка. Трябва да се научите да го приемате.

Скорпион

Струва ви се, че унищожавате всичко хубаво, което животът ви носи, но това съвсем не е така. Връзката приключва. Семействата се разпадат. Уволняват ви от работа. Това, че изпитвате горчивина от провала, не означава, че вие ​​сте причината за него. Често е просто нещастен случай. А понякога е и неизбежно.

Стрелец

Обграждате се с грешните хора. Карат ви да се чувствате сякаш не сте достатъчно добри, че не сте достойни за тях. Трябва да се отървете от тези токсични хора, дори ако между вас има дълга история. Дори и да ги обичате. Трябва да направите най-доброто за собственото си психично здраве.

Козирог

Може би родителите ви са искали да учите друга специалност. Може би вашите приятели ви казват, че никога няма да успеете. Или може би не правите точно това, което искате на работата. В края на деня трябва да запомните, че не можете да угодите на всички. Някои хора никога няма да ви разберат. Но трябва да продължите.

Водолей

Често се чувствате сякаш предавате себе си. Все още не сте точно там, където искате да бъдете, и се страхувате, че ще останете на това място завинаги. Но не забравяйте, че е нормално да се забавите малко. Отнема време, за да постигнете мечтите си. Не можете просто да щракнете с пръсти и да успеете. Трябва да сте търпеливи.

Риби

Изпитвате носталгия и чувствате, че животът ви е бъркотия, защото става много по-сложен с напредване на възрастта. Не виждате приятелите си толкова често, колкото когато сте били по-млади. Не спите много. Не се чувствате толкова енергични, колкото тогава. Но това е част от израстването. Вие не сте провали. Вие сте същият като всички други възрастни.

Източник: woman.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts