7 съвета за флирт от разстояние

флирт

1. Флирт чрез текстови съобщения

Да се научите как да флиртувате чрез текстови съобщения е от голямо значение, когато живеете далеч един от друг. Не ставайте твърде мръсни – искате да изкушавате и дразните, а не да напишете миниатюрен еротичен роман. Поддържайте интереса на партньора си с навременен текст, пълен с фини подробности. Изпратете го, когато не сте говорили известно време.

2. Флирт по скайп

Флирта по скайп е доста добър вариант, ако търсите близост с партньора си.Говорете за дните си, плановете си, колко сте си липсвали един друг и просто използвайте най-добрите си техники за флирт по време на разговора – точно както бихте направили на среща за вечеря!

3. Флиртувайте със снимки

Изпращането на флиртуващи снимки е друг чудесен начин да запазите образа си в съзнанието на любовника си. Сега този съвет идва с едно предупреждение: без голи или полуголи снимки. Това не е необходимо и не е умно, защото не искате те да се онлайн пространството.

4. Използвайте Snapchat

SnapChat е друг начин да флиртувате със снимки, но е уникален, защото можете да правите и бързи видеоклипове. Изпратете на любовника си бързо намигване в средата на деня или запишете кратко видео с думите „Обичам те“.

 5. Флиртуване чрез емайли

Флиртуването чрез имейл ви позволява да разкриете сладките неща, които може да сте твърде срамежливи, за да кажете, когато сте в Skype или говорите по телефона.

6. Любовно писмо

Можете да го направите още по-специален, като всъщност напишете любовното си писмо – истинско писмо, като използвате химикалка и хартия. Запечатайте го с целувка и вашият специален, далече някой ще има нещо истинско и осезаемо, което да запази, когато той или тя иска да мисли за вас.

7. Пет секундно телефонно обаждане

Докато тези разговори, които продължават с часове, са невероятни, едно бързо телефонно обаждане предоставя идеалната възможност за флирт. Направете бързо обаждане в средата на деня или точно преди лягане. Включете се с „Обичам те“, „Липсваш ми“, „Ти си секси“ или „Нямам търпение да бъда с теб“.

Източници: https://love.allwomenstalk.com/pixabay

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Защо е важно да правите делови комплименти?

Алцхаймер

Алцхаймер: Съвети и помощ за роднини