17

ян.

Майчината благословия – най-силната защитна магия

Енергетически детето е продължение на майката. Затова тя може да променя съдбата му


Разбира се, повечето майки предпочитат да благославят децата си. Благословията трябва да се дава не само преди началото на семейния живот, но и пред всяко значително събитие – например покупка или продажба на жилище, преместване, започване на собствен бизнес. За първи път това трябва да стане в детството, когато малкият човек все още практически не разбира думите.

Посещението в детската градина е първата продължителна раздяла с майката. Затова тя може да притисне детето до себе си и да си представи как светлината от сърцето й – майчината любов, изпълва детето. Тогава то няма да се чувства толкова самотно през деня.

Същността на благословията е в това, че майката създава около чедото си своеобразна защитна обвивка. Тя не позволява то да попада в неприятности, и го насочва в правилното русло. Благословията действа дори на големи разстояния.Тя е най-силният амулет – смята се, че човек, благословен от своята майка, става неуязвим.

КАК ДА БЛАГОСЛОВИМ ДЕТЕТО СИ

За първи път благословията се споменава в Стария завет на Библията. Тя е дадена от Бог на Адам и Ева, когато ги поставя да управляват Рая, да се плодят, размножават и напълнят Земята. Старозаветните патриарси благославят децата и потомците си.

При благославяне за сериозни постъпки майката трябва да каже молитва, а след това -пожелание. Не ограничавайте възможностите на детето с пожелание за конкретни действия и не го разубеждавайте по пътя му към постигане на целта. В течение на следващите седем дни казвайте молитвата за благословия сутрин и вечер. Проследете дали се е осъществила – на седмия ден вече трябва да последват изменения. Ако няма промени, повторете благословията и проследете за резултатите на седмия ден.

Майчина благословия могат да получат дори сираци, които не познават родителите си. Според биоенергетиците майката е свързана енергийно с детето. Душата й се явява ангел пазител за него и към нея човек може да се обърне, като напише писмо. По този начин може да се измоли благословия от майката на всяка възраст – устно или писмено. Но за да действа тя, винаги трябва да се поддържа духовна връзка с майката.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts