11

фев.

Любовен хороскоп: как зодиите ще прекарат 14-и февруари

Тази седмица обещава да бъде щастлива за много зодии – предстоят както спонтанни запознанства, така и щастливи съвпадения

Сега е идеално време за срещи. Влиянието на Юпитер е силно през цялата седмица. Това увеличава вероятността от неочаквани, но приятни срещи, които могат да прераснат в силни връзки, които носят радост.

Освен това, през следващата седмица Венера ще се свърже с Марс в знака на Козирог, което означава, с прости думи, че взаимното разбирателството се увеличава. За вече сформирани двойки тази комбинация от планети може да даде щастлива промяна, която ще се случва през цялата година.

Овен

До 14 февруари е по-добре Овенът да тръгне по пътя на уреждането на различията – разберете от партньора си как си представя вечерта на 14-и февруари, за да не сбъркате с изненадата.

Телец

Четиринадесети февруари ще бъде за представителите на този знак ден на емоционално сближаване с тяхната по-добра половинка. Ще можете да укрепите духовното единство с партньора. Важното е да бъдете честни с чувствата си. Не давайте воля на срамежливостта и не се страхувайте да изглеждате глупаво.

Близнаци

Четиринадесети февруари носи края на преживяванията, свързани с миналото. Близнаците, измъчвани от трудни взаимоотношения, ще решат да развалят съюза, а онези, които дълго време не могат да признаят любовта си, най-накрая ще узреят за тази стъпка. Във втория случай си позволете да бъдете по-емоционални. А Близнаците, които са в стабилна връзка, ще прекарат една вечер, изпълнена с нежност и спокойствие.

Рак

На 14-и февруари Ракът ще стане емоционално зависим от партньора. Не очаквайте от него да реализира празника и предстоящия уикенд точно така, както си го представяте. Поемете инициативата и внесете допълнителна нотка на романтика във връзката.

Лъв

За Лъвовете 14-и февруари ще бъде ден на откровени разговори. Вечерта е най-доброто време за общуване. Пригответе се да чуете изявления за любов или предложение да изведете връзката си на ново ниво.

Дева

Звездите съветват свободните Деви да не си стоят вкъщи, а да излязат някъде – може би точно на 14-и февруари ще срещнете съдбата си.
Що се отнася до семейните представители на знака, се наблюдава нарастваща тенденция към засилване на емоционалната близост с партньора.

Везни

Денят е емоционално напрегнат и заплашва с конфликти. Бъдете внимателни – лесно е както да разпалите страстта, така и да провокирате партньора към разправа.

Скорпион

Емоционален ден, но какви ще бъдат емоциите зависи от самите Скорпиони. Ако сте във връзка, най-добре е да поемете инициативата. Свободните Скорпиони, от друга страна, трябва да оставят чувствата си настрана и ненатрапчиво да поканят обекта на тяхната симпатия да прекарат някакво време заедно.

Стрелец

Много хора от противоположния пол има около вас! И ако това е добра новина за свободните Стрелци, тогава семейните представители на знака трябва да бъдат по-внимателни. Малко вероятно е другата ви половина да бъде доволна от небрежния флирт, на който ще се отдадете.

Козирог

Идеалният ден за романтична среща e понеделника, който идва само след няколко часа. Свободните Козирози трябва да бъдат подготвени за внезапна среща с интересен човек, която ще прерасне във вечеря или посещение на кино.

Водолей

Денят ще се окаже не чак толкова лош, ако си спомните важността на умението да замълчите навреме. Често говорите без да мислите, но партньорът е настроен на романтична вълна и може сериозно да се обиди от небрежно изречена дума.

Риби

Звездите са на ваша страна. Емоционалният фон е благоприятен, подхранва се и от неочаквани познанства, както и от знаци на внимание. Рибите, които са във връзка, могат да разчитат на растежа на взаимното разбирателство и хармонията.

Източник: woman.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts