зодии

29

юни

Кои зодии са най- добрите лидери

Линда Бери- астролог

Кои са те според световноизвестния астролог Линда Бери?

Някои хора са родени да бъдат шефове: те очакват другите да правят каквото си искат и няма да приемат не като отговор. Тези хора имат способността да станат истински лидери. Прочетете тази статия, за да откриете шестте най-властни зодии, от леко строги до изключително властни.

Близнаци

Близнаците карат хората да правят това, което искат, като го представят като най-интересния вариант. Астрологът Линда Бери казва, че това е така, защото са „адаптивни и бдителни, което им дава възможност да контролират”. Бери обяснява: „Те могат небрежно да използват сарказъм, за да ръководят другите”.

Телец

Телците са фокусирани върху развитието в живота, което води до доминиращо отношение. Бери казва: „Този зодиакален знак е много загрижени за парите, материалните притежания и личните ресурси.“ Тя обяснява, че тази мания за властта е защото „символът на бик представлява сила и стабилност, което позволява стабилен напредък в стремежа им към власт“. Телците често са упорити и мразят промяната, така че ще бъдат малко контролиращи, за да се уверят, че всичко остава същото.

Скорпион

Бери предупреждава, че в стремежа си към контрол те „обичат да пазят тайни и имат диктаторско поведение, за да се опитват да контролират другите“. „Това е доста характерно поведение за тази зодия, което я отличава от другите властни зодии“ добавя тя.

Лъв

Бери казва, че тази зодия са  властни личности, защото „нищо не се случва наполовина за тях“. Този драматичен знак обича да бъде център на внимание. Голямото им его е това, което ги прави силни, но също така означава, че нямат проблем да споделят високи и могъщи мнения.

Овен

Овните обичат да се състезават и да побеждават, като лесно побеждават околните. „Подобно на митологичния Овен, който е символ на този знак, те рядко се отказват“, казва Бери, особено ако се надяват на „позиция на власт“. Ако имате член на семейството Овен, вероятно вече сте научили, че никога няма да спечелите битка срещу тях. Овните знаят как да използват агресията си в своя полза и също така могат да очароват приятели и членове на семейството.

Козирог

Козирозите няма да приемат не като отговор. Те искат да бъдат най-добрите във всичко, независимо дали това означава да станат главен изпълнителен директор или да бъдат най-шикозният човек на партито. Според Бери „Козирозите са стратегически гении, които играят картите си доста добре и винаги играят за победа“.

Източник: https://bestlifeonline.com/https://pixabay.com/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts