13

окт.

Променете живота си: какво може и какво не може да правите от 14 до 28 октомври 2023 г

С какво периодът от 14 до 28-и октомври е важен и забележителен, как се нарича и поради каква причина му се обръща внимание

Ако искате радикално да промените съдбата си точно сега, не забравяйте, че върху това решение ще бъде сложен печата на Вселената. Астролоката и читател на таро Юлия Лифанова разказва как правилно да използвате магията на Коридора на затъмнението в живота си.

Съвсем скоро на планетата Земя ще се включат специални енергии – от 14 до 28 октомври ние буквално ще бъдем покрити от свещената вибрация на Коридора на затъмнението, което ще помогне да се направят фундаментални промени в живота.

Юлия Лифанова

Каквото и да правите в така наречения Eclipse Corridor (Коридор на затъмнението), този процес ще отнеме около шест месеца. Следователно, ако започнете нов процес през седмицата от 14 до 28 октомври, очаквайте той да бъде завършен до следващия Коридор на затъмнението, който ще се случи от 25 март до 8 април 2024 г. Например, ако започнете нова работа, най-накрая ще се установите там или ще вземете решение за ново търсене до пролетта на 2024 г.

Какво трябва да направите на 14 октомври?

Важно е да разберете, че всякакви начинания в Коридора на затъмнението трябва да се извършват точно на Новолунието на 14 октомври. В този ден Слънцето ще бъде в съвпад с Луната на възела на миналото, така че ще се роди нова енергия по въпросите на вашето минало. Това е доста необичайна ситуация, в която може да изглежда, че променяте живота си за един ден и също така променяте траекторията на съдбата си, която сте начертали преди много години. Не се страхувайте да преосмислите отношенията или кариерата си, трябва да премахнете от живота си всичко, което не допринася за израстването ви.

Този ден е идеален за прекратяване на връзка (подаване на молба за развод, напускане, смяна на бизнес партньор) или започване на ново дело.

Ситуацията ще се разреши за около шест месеца, но ще бъде решена по начин, който е изгоден за инициатора! Затова действайте смело и решително.

Какво трябва да правите на 28 октомври?

Но на Пълнолунието и Лунното затъмнение в Телец на 28 октомври е най-добре да сложите край и да си направите равносметка, тъй като е свързано със завършването на важен цикъл в живота ви. По това време можете да прокарате напред важен финансов проблем, защото в небето се формира основен земен тригон на Венера, Уран и Плутон. Затова не се колебайте да поискате увеличение на заплатата или да решите да направите важна финансова инвестиция – всичко това ще ви донесе невероятно и качествено подобрение в живота ви.

На този ден е добре да подадете документи за наследство, заем или връщане на средства, които сте взели от някого или от институция. Дайте пари, за да подобрите здравето си (купете си карта за фитнес, запазете спа почивка, купете няколко нужни лекарства) или поискайте от шефа увеличение на заплатата. Също така се опитайте да изплатите дълговете си през този ден – финансови, емоционални, от каквото естество да са, трябва да бъдат платени.

Източник: woman.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts