19

дек.

Поздрави за Нова година, новогодишни пожелания не само за здраве и късмет

Пожелайте на близките си само хубави неща за Новата година

Изненадайте ги с тези хубави пожелания, които събрахме за вас.

Честита Нова Година! Нека Старата си тръгне с всички трудности и неприятности, а Новата да бъде изпълнена с добри постижения, богатство, любов и здраве! Пожелавам ти мир, просперитет и щастие. Нека всичко се оправи през Новата година и онова, което си решил или искаш за себе си, да се случи и да се сбъдне възможно най-скоро!


Честита Нова Година! Нека всички неуспехи останат в миналото, а Новата година да ти донесе само радост, усмивки, дългоочаквани срещи, любов и здраве. Пожелавам ти да постигнеш всички цели, които са пред теб. Да нямаш причина за тъга и само радостни вести да те застигат. Да бъде просперитет и удоволствие от работата, спокойствие у дома и много забавления с приятелите!


Новата година е време за чудеса, за ново начало и радост от живота. Пожелавам ти не само да мечтаеш за всичко хубаво през тази година, но и уверено да се движиш към нови открития и големи победи. Нека късметът и любовта на най-близките ти хора да те съпътстват по този път. Честита Нова Година!


Искрено ти пожелавам Честита Нова Година! Пожелавам ти през следващите 12 месеца да бъдеш заобиколен от изключително позитивни и доброжелателни хора, да изпитваш само приятни емоции, да се наслаждаваш на всеки изживян ден, да даряваш радост и усмивки на околните. Нека тази Нова година бъде специална за теб!


Честита Нова Година! Пожелавам ти следващите дванадесет месеца да бъдат изпълнени с професионални успехи и прекрасни лични преживявания. Нека през новата година дори най-обикновеният ден да ти донесе малка приятна изненада, всеки гняв да се превърне в усмивка, тъгата – в надежда, а любовта и спокойствието да съпътстват всички хора, които са около теб. Честита Нова Година!


Честита Нова Година! Пожелавам ти една незабравима година, пълна с прекрасни, запомнящи се моменти и успех във всички начинания. Мечтите ти със сигурност ще се сбъднат, а животът ти ще се промени към по-добро. Нека бъдеш заобиколени само от любящи и предани хора, които могат да изпълнят тази година с ярки цветове, любов, здраве и щастие!


Честита Нова Година! Нека тази година не се протака и да не бърза. Нека премине спокойно в поредица от приятни събития, от хубави дни и специални моменти. Пожелавам ти изненади и щастие, любов и доброта. Желая ти здраве и богатство. Изживей ги в домашен уют, интересни пътувания и радостни срещи със скъпи за теб хора!


Пожелавам ти новогодишната приказка да ви даде много прекрасни моменти и изпълнението на всичките ти желания! Усмихвай се и се наслаждавай на живота! Нека сърцето ти винаги е изпълнено с любов, щастие и доброта!


Животът се променя и времето не стои неподвижно, но моето новогодишно желание за теб остава същото – от цялото си сърце ти желая щастие, здраве и просперитет! Тази година със сигурност ти е подготвила много приятни изненади и нови победи, затова им се наслади максимално. Честита Нова Година!


Честита Нова Година! Искам да ти пожелая успех, който да изпълва всеки твой ден. Да преминеш с лекота неизследваните житейски пътища. Попътен вятър ти желая – към твоите цели и радостни дни. Новите планове да се изпълняват с лекота, старите приятели да не те забравят и всеки, които е скъп за теб, да е жив и здрав. Нека всеки ден през новата година ти носи изключителна радост и стабилно здраве!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts