25

ян.

Поздрави за Свети Валентин

Денят на влюбените или Свети Валентин, е празник, празнуван на 14 февруари от много хора по света

В САЩ – от 1777 г., а в България – от началото на 90-те години. Историята на Свети Валентин датира от Луперкалиите на Древен Рим. Луперкалия е фестивал на еротиката в чест на богинята на „трескавата“ любов Юнона Фебруата и бог Фаун (Луперк е един от прякорите му, който означава „прогонващият вълците“), покровител на стадата, който се чества ежегодно на 14 февруари.

Всяка нация празнува Свети Валентин по различни начини. Британците например на Свети Валентин изпращат любовни послания не само на приятели и познати, но и на своите домашни любимци.


В свят, пълен с тревоги и съмнения, щастливи са само онези, които знаят как да обичат. Мога да живея без дрехи и пари, но не мога да живея без твоята любов! Обичам те!


Благодарение на теб знам какво е истинска любов. Благодаря ти за това! Приеми този букет и моят искрен поздрав за Свети Валентин!


Честит Свети Валентин, душа моя! Чувствата ми към теб са нежни като тези листенца, ярки като цветовете на тези рози и силни като гъвкавите им стъбла, които вятърът не може да счупи.


Честит Свети Валентин, любов моя! Каква радост е да те обичам и да бъда обичан от теб! Ще прекараме ли този ден, а защо не и един цял живот в прегръдките един на друг?


Днес е Свети Валентин. Искам да те поздравя, но как да изразя с думи всичко, което чувствам към теб? Нека тези цветя ти разкажат за моята нежност и страст. Обичам те повече от всичко на света.


Скъпа моя, днес е голям празник – Ден на любовта! Нека я запазим завинаги – крехка, красива и нежна като тези цветя! Обичам те с цялото си сърце!


Обичам те и винаги ще те обичам, така както съм те обичал още от първия де на нашата любов!


Слънце мое, да горя от любов към теб, греейки се в твоите лъчи, е щастие за мен! Обичам и винаги ще те обичам. Честит Свети Валентин!


Скъпа моя, когато те срещнах, светът стана малко по-красив. Оттогава съм влюбен в теб и не съм изпитвал по-приятно чувство! Днес те поздравявам за Свети Валентин и ти подарявам тези цветя в знак на моята любов към вас.


Честит Свети Валентин, любов! Ти си най-прекрасният човек в целия свят. Твоята грижа, смелост, нежност и внимание ме правят щастлива! Обичам те и винаги ще те обичам!


Скъпа, на този Свети Валентин искам още веднъж да ти напомня колко много те обичам! Нека голямата и чиста взаимна любов винаги живее в сърцата ни. Нека разбирателство и мир да царуват в душите ни! Пожелавам ти живот, изпълнен с обич и безгранично щастие!


Обичам те такъв какъвто си и никога няма да спра да те обичам! С теб научих какво означава да си истински щастлив, ти си моята опора в живота. Нека това ярко романтично чувство винаги бъде източник на вдъхновение и за двама ни. Честит Свети Валентин!


Любов моя, поздравявам те за Свети Валентин! Пожелавам си чувствата ти към мен никога да не изстиват, любовта ти все така да ме вдъхновява за красиви и добри дела, сърцата ни никога да не знаят какво е раздяла, хармонията и взаимното разбирателство винаги да царуват в нашите отношения. Много те обичам!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts