коледна украса

18

дек.

Модерни идеи за коледна украса за 2023

Превърнете дома си в празнична страна на чудесата с най-горещите тенденции за тази година

Празничният сезон е пред нас и какъв по-добър начин да прегърнете празничния дух от това да придадете на дома си стилна коледна промяна?

Освежете дома си с тези модерни идеи за коледна украса

Тази година се откажете от традиционната червена и зелена цветова схема и изберете модерен привкус с метали. Помислете за блестящи златни, сребърни и бронзови акценти. Използвайте герланди около вашата елха. Помислете за добавяне на панделки към вашите венци и гирлянди за това допълнително докосване на блясък.

Елегантност, вдъхновена от природата

Излизането на открито е на мода тази Коледа. Прегърнете декорациите, вдъхновени от природата, като включите шишарки, клонки във вашите украси за празниците. Помислете за венец, направен от естествени материали като евкалипт, или включване на дървени орнаменти във вашето дърво за рустикална и уютна атмосфера.

Кадифето прави голямо завръщане в света на коледния декор тази година. Изберете кадифени чорапи в наситени, наситени цветове като бордо, тъмносиньо или изумрудено зелено, за да добавите нотка. Можете също така да намерите кадифени платове или декоративни възглавници, за да влеете усещане за разкош във вашия дом.

Минималистична магия

Изберете минималистичен подход, като изберете семпла цветова палитра и рационализиран декор. Оскъдно, но добре украсено дърво с внимателно подбрани орнаменти може да направи смело изявление. Помислете за бели светлини за чист и класически външен вид, който допълва минималистична тема.

Орнаменти

Добавете личен щрих към вашето коледно дърво с персонализирани орнаменти. Независимо дали става въпрос за проект „Направи си сам“ или закупени от магазина орнаменти със значими дати. Покажете личността на вашето семейство и създайте дърво, което разказва вашата уникална история.

Направи си сам!

Бъдете хитри този сезон, като създадете свой собствен календар. Независимо дали става въпрос за стенен календар с малки джобове за лакомства или серия от декоративни кутии, календарите „направи си сам“ не са само забавни за правене, но и добавят приятно усещане към празничната декорация на вашия дом. Изпълнете всеки ден с малки изненади за вашето семейство.

Винтидж украса

Придайте на дома си носталгично докосване с коледна украса, вдъхновена от ретро. Потърсете класически орнаменти, ретро вдъхновени светлини и антични декорации в магазини за стари стоки или онлайн пазари. Тези вечни предмети могат да добавят нотка история и чар към вашия празничен декор, като го направят да се откроява.

LED магия

Надстройте вашите коледни светлини до енергийно ефективни и гъвкави LED опции. Тези светлини се предлагат в различни форми и размери, а някои дори предлагат цветови опции за персонализиране. Създайте вълшебна атмосфера, като поставите LED светлини върху вашето дърво, увиете ги около парапети или ги поставите в стъклени буркани за топла и привлекателна светлина.

Включването на тези модерни идеи за коледна украса във вашия дом не само ще ви поддържа стил през 2023 г., но и ще създаде топла и приветлива атмосфера за вас и вашите близки. Така че, съберете любимите си декорации, пуснете любимите си празнични мелодии и нека празничното декориране започне!

Източници: Trendy Christmas Decoration Ideas for 202 (decortips.com)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts