най- импулсивните зодии

29

авг.

Най- импулсивните зодии според астролозите

Прочетете за да си обясните доста неща за поведението на вашите близки и приятели

Познавате ли някой, който казва „да“ през цялото време? Бързат ли в нещата, без да мислят за потенциалните последствия? Тези хора се гмуркат първо с главата, може да са малко предразположени към инциденти и понякога действията им могат да им създадат проблеми. Тази импулсивност може да е инстинктивна, това поведение има общо с астрологията.

Телец

Телците обичат да живеят в разкош и ценят красотата, която идва заедно с материалните неща в живота. Те се управляват от Венера и имат силна нужда да намерят удоволствие и комфорт, което често може да доведе до импулсивно поведение. „Телецът може импулсивно да купува луксозни предмети или да харчи пари, за да се почувства значим“, обяснява Джил Лофтис, астролог и основател на Nuit Astrology. Тези земни знаци обикновено правят избори, за да успокоят ума и тялото си в момента, без да обмислят последствията.

Везни са една от най- импулсивните зодии

Везните са бързи, социални пеперуди. Те искат да контролират – особено когато става въпрос за техните приятелски групи и взаимоотношения – и често ще действат импулсивно, за да запазят контрола. Тази импулсивност понякога може да им донесе най-доброто, но Райън Марквард, астролог и основател на Ryan’s Astrology, казва, че обикновено  им създава големи проблеми. „Дори да действат импулсивно, за да изпратят текстово съобщение на бивш, или да поканят приятел на вечеря, или да направят спонтанна промяна в статуса на връзката си, те обикновено го правят с лекота.“

Близнаците също спадат към списъка с най- импулсивните зодии

Близнаците се управляват от Меркурий, планетата, която е най-близо до слънцето с най-бърза орбита, и това се вижда, защото те винаги се движат наоколо. Тези въздушни знаци отиват, където вятърът ги повее, което затруднява проследяването откъде идват или какво ще направят след това. „Те се чувстват откъснати от задължението и отговорността, така че са в състояние лесно да станат и да си тръгнат, което може да бъде дразнещо за други хора“, споделя Марквард. Като знак, който е известен като свободен дух, техните ежедневни преживявания винаги се променят, което в крайна сметка води до тяхната импулсивност.

Стрелец- една от най импулсивните зодии

Хората от зодия стрелец са истински оптимисти и обикновено късметът е на тяхна страна. Тяхната готовност да поемат рискове е по-голяма от другите знаци и те процъфтяват в приключенията и вълнуващите преживявания. Вероятно те ще действат според желанията си. „Този управляван от Юпитер знак е склонен да действа или говори първо и да обмисля по-късно“, казва Лофтис.

Прочетете още: Кои са зодиите, които са най склонни към развод според астролозите, Скритите добродетели на зодиите, Хороскоп за месец септември за всички зодии

Източници: https://bestlifeonline.com/https://pixabay.com/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts