развод

22

авг.

Кои са зодиите, които са най склонни към развод според астролозите

Астрологът Лорън Аш разкрива кой зодии най- често се развеждат

Лорън Аш

Бракът изисква всекидневна работа и компромиси не всеки може да се справи с напрежението. Има много причини една двойка да реши да се разведе; от изневяра и спорове за пари до просто разлюбване, никой брак не е гарантиран, че ще продължи. Прочетете за да научите кой зодиакални знаци са най- склони към развод.

Лъв

Лъвовете придават огромна стойност на лоялността. Те очакват партньорът им да покаже същото ниво на ангажираност като тях. Когато лъвът се чувства сякаш е центърът на вашия свят, всичко е слънчево и розово. Въпреки това, тези горделиви огнени знаци са най-склонни към развод заради измама или изневяра. За тях нелоялността не подлежи на обсъждане.           

Овен

Овенът е най-големият парадист в зодиака. Те се наслаждават на големи прояви на привързаност и превъзходна романтика. Те никога не са скучни. Овенът търси дълбока емоционална и физическа връзка с партньора си и всяка ситуация, която може да причини наранено его, може да попречи на пътя на този горд огнен знак. Ако се чувстват така, сякаш партньорът им не оценява всички романтични неща, които правят за тях, това може да доведе до развод.

Близнаци

Приятелски настроен и общителен, лесно е да разберете защо този въздушен знак лесно среща нови хора. Като хамелеон на зодиака, близнаците могат да се сприятеляват с всеки. Това означава, че е особено важно за тях да се чувстват така, сякаш партньорът им е най-добрият им приятел и любовник. Близнаци някога ще се почувстват принудени да се разведат ако чувстват, че са загубили тази връзка с партньора си или ако комуникацията в брака се разпадне. И за този знак няма да е трудно да намери нова връзка със сродна душа, ако нещата не потръгнат.

Риби

Рибите несъмнено са един от най-романтичните знаци на зодиака. Те разбират, че уязвимостта и комуникацията са ключови за успешното партньорство и този мечтателен воден знак е най-лоялният партньор, когато се чувстват емоционално разбрани от партньора си. Винаги, когато рибите почувстват, че партньорът им не им дава безусловна любов и подкрепа, те могат да станат огорчени и дистанцирани. И ако смятат, че партньорът им не полага същите усилия в брака, те нямат проблеми да се откажат и може да се стигне до развод.

Стрелец

Тези смели огнени знаци имат естествен чар, което ги прави много добри в  запознанствата. Въпреки това, тяхната постоянна страст към скитане може да им затрудни да останат на едно място. В брака е важно за стрелците да се чувстват така, сякаш все още имат своята независимост. И въпреки че са много страстни любовници и партньори, стрелците не се страхуват да се разведат с партньора си, които ги карат да се чувстват неоценени.

Водолей

Като бунтар на зодиака, няма нищо, което един водолей мрази повече от това да се чувства вързан. Тези авантюристични въздушни знаци предпочитат връзки без никакви условия: Традиционният брак и моногамията са най-малко подходящи за нетрадиционния начин на живот на водолея. Вместо това те предпочитат да живеят живота си с възможно най-малко привързаности, което означава, че е най-вероятно да се разведат, ако се почувстват задушени във връзката.

Източници: https://bestlifeonline.com/ttps://pixabay.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts