зодия

29

дек.

Коя е най- интуитивната зодия

Какво казват астролозите?

Имали ли сте някога само предчувствие за определен човек или определено място? Или може би сте усещали онова особено неспокойно чувство в стомаха, което ви подсказва, че нещо не е наред? Интуицията е нещо, което всички имаме и чувстваме, но някои зодии са с по силна интуиция от други. Прочетете, за да намерите най-интуитивните зодиакални знаци.

Везни

Везните имат невероятно успокояваща и спокойна енергия. „Везните с тяхната умерена природа изглежда имат умението да намират най-доброто решение на проблем, интуитивно улавяйки най-дълбоките нужди и желания на другите по отношение на конкретни резултати“, казва Стина  Гарбис, канадски астролог и медиум и основател на сайта psychicstina.com.

Лъв

„Лъвовете са упорити личности. Този знак, който се управлява от слънцето, е свръхчувствителен към енергиите на другите хора и следователно може да бъде невероятно харизматичен, мил и интуитивен. Лъвовете са креативни, общителни и имат една от най силните интуиции от зодиите” казва Гарбис.

Водолей

Водолеите постоянно мислят за утрешния ден, вместо за настоящия момент. Това им дава рядката способност да бъдат по-внимателни към бъдещето и следователно е един от най-интуитивните знаци.

Управляван от Уран, този въздушен знак също е невероятно проактивен и обича да предлага на близките си подкрепа и оптимизъм, когато става въпрос за тяхното бъдеще. Този знак използва собствената си интуиция в името на другите, поради непоклатимата си доброта.

Зодия Рак

Раците са известни с това, че са много емоционални и винаги се доверяват на инстинктите си.

Въпреки че Раците имат голяма интуиция, астронумерологът Сидхарт С. Кумаар от numrovani.com предупреждава, че те може да не успеят да я балансират толкова добре, колкото другите. „Докато се свързват с хората емпатично, Раците трябва да балансират между своите емоции и интуиция“, казва той.

Риби

Знакът Риби е най-интуитивният зодиакален знак поради тяхната силна емоционалност и чувствителност към другите хора, особено към хората, които обичат.

„Тяхната водниста природа и чувствителност към чувствата на другите им позволяват способността да разбират напълно същността на човека“, казва Гарбис. „Те могат да разберат това, което мислите, песента, която свири в главата ви, или дори да знаят какво сте яли за последното си хранене. Те знаят кога ви боли, кога сте гладни и кога имате нужда внимание.“

Източници: https://bestlifeonline.com/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts