Вижте какво животно сте според зодиака на индианците!

Native american indian head, chiefs, retro style

Датата на нашето раждане определя целия ни живот. Няма нищо ново тук. Но се оказва, че в допълнение към познатите ни зодиакални хороскопи има и индиански такъв. Местните американци вярват, че всеки човек в живота си е свързан с определено животно, което му дава свръхестествена сила.

Можете да определите вашето животно по рождение. Това са 12-те животни от индианския хороскоп и ето как те засягат характера на човек.

Тотемно животно по дата на раждане

1. Видра (20.01-18.02)
Хората, които са родени под знака на видрата, са много търпеливи, упорити и дисциплинирани. Техните таланти винаги са съчетани с амбиции и са трудолюбиви служители. Те мразят неуважението и лукавите хора, защото самите те са много лоялни.
Техният щастлив ден е вторник, а числото е 19. Късметлийския цвят е лилав, така че е важно да го добавите към интериора и гардероба.

2. Вълк (19.02-20.03)
Тези хора са много независими и искат да бъдат сами, въпреки че сами са семейни типове. Те просто се нуждаят от лично пространство за размисъл. Те са честни и щедри. Винаги се стремят към успех, но не прибягват до трикове и измами. Не могат да понасят арогантността и мошеничеството при другите хора.

За техен добър ден се счита четвъртък, а щастливото число е 3. Късмет носи червеният цвят.

3. Сокол (21.03-19.04)
Ключовите особености на характера на хората, които са придружени от духа на сокола, са решимост, сила на волята и остроумие. Оживлението на ума им е завладяващо. Те са много трудолюбиви и енергични. Лесно е да вземете няколко случая наведнъж и да доведете всичко до края. Мразят мудни и мързеливи хора.

За щастие числото е 21, а денят е петък. Черният цвят носи добър късмет.

4. Бобър (20.04-20.05)
Под защитата на бобъра хората са нежни, приятелски и доброжелателни. Те обичат топлата среща и оценяват комуникацията с близките си. Те могат да симпатизират и да помагат безплатно. Мразят грубите хора и тези, които зависят от виртуалния свят, защото ценят комуникацията на живо. Между тях интровертите са рядкост.

Благоприятният ден за тях е понеделник, а късметът носи номер 18. Щастливият цвят е сив.

5. Елен (21.05-20.06)
Основните характеристики: жизненост, мобилност и бдителност. Това са много рискови хора. Те са решителни и смели. Често достигат големи височини в кариерата, в крайна сметка са свикнали да действат бързо. Малко по-бързо. При общ език с тях няма как да попаднете на завистливи и презрителни хора, както и лъжци.

Техен щастлив ден е вторник, а с номер 11 има много добри моменти. Успеха привлича бяло.

6. Кълвач (21.06-21.07)
Хората, които са водени от кълвач в живота, са много внимателни и имат добра интуиция. Те имат отлични аналитични умения и са добри психолози. Тези хора са много целенасочени и упорити. Те обичат да бъдат в светлината на прожекторите, но никога не оставят външни хора в техния вътрешен свят. Те не признават неуважение към личността си и лъжата.

Късметлийски ден е неделя. Успех носи номер 29. Струва си да се обърне внимание на цвета на бордо и всички нюанси на червено.

7. Сьомга (22.07-21.08)
Родени в този период, хората винаги са в крак с времето и имат деликатен вкус. Те са творчески, умни и хитри. Те могат да постигнат висоти в бизнеса и политиката, защото лесно могат да намерят език с други хора и могат да повлияят на мислите им. Те не обичат реда по принцип и световните проблеми.

Техен благоприятен ден е петък, а късмет носи числото 6. За да привлекат щастие, трябва да се заобиколят с тюркоазен цвят.

8. Мечка (22.08-21.09)
Сред силните страни на тези хора може да се определи яснота и смелост. Те са страстни, жестоки и много самолюбиви. Те работят усилено, но също така и са много мързеливи. За тях няма златна среда. Доста придирчиви и взискателни към останалите.

Най-добрите решения се вземат в понеделник. Щастливия номер е 23. Щастливият цвят е оранжев.

9. Врана (22.09-22.10)
Враната е знак на хората със силно чувство за хумор, острота на ума и постоянство. Те са много честни и разбират другите с половин дума. Достатъчно щедри, но не и разточителни. Те винаги се опитват да печелят повече и да внасят всичко в къщата. Те няма да намерят общ език с хора, които обичат драмите и дребнавостите. Също така мразят, когато към тях се поставят високи изисквания.

Най-благоприятният ден е събота. Числото на късмета е 14. Най-подходящият цвят е синьо и всичките му нюанси.

10. Змия (23.10-22.11)
Мъдростта, решителността и страстта са това, което змията дава на хората, родени под нейната защита. Всяка стъпка е много внимателна, въпреки че те действат много бързо. Те са достатъчно мобилни и се приспособяват лесно към новите обстоятелства. Те мразят неприличните и груби хора.

Един добър ден за нови постижения е сряда, а числото е 9. Най-подходящият цвят е зелен.

11. Сова (23.11-21.12)
Совите са много тайнствени и са много очарователни. Тези хора са амбициозни и силни. Винаги мислят много, преди да вземат важно решение. Малко бавно. Те мразят клюките и никога не участват в различни интриги. Много семейни и пестеливи.

Успех привлича кафявия цвят. Благоприятният ден е петък, а числото е 17.

12. Гъска (22.12-19.01)
Загрижени, нежни и спокойни натури. Много семейни. Те имат високи интелектуални способности. Те са благи, но обикновено рядко се отварят за хората, а най-добрите им приятели са роднини. Не търпят груби и мързеливи хора.

Щастлив ден е неделя. Късмет носи номер 12, най-подходящият цвят е жълт.

goose dressed up in tuxedo adjusting his tie bow, anthropomorphic illustration, fashion animals

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

гръдни импланти

Гръдните импланти: какво може да се прави и какво не?

ексфолирам

Ето 5 причини защо не трябва да ексфолирате кожата си!