8 отрезвяващи цитата на Тийл Суон, които всеки трябва да прочете

Събрахме няколко изключителни цитата от американката Тийл Суон – духовен водач, автор и един от най-влиятелните духовни учители в света

Един от най-обсъжданите духовни лидери на нашето време, Тийл Суон, се смята за истински „лечител“ на сърцата. Жената, преживяла тежко насилие в детството, има ясновидска дарба и екстрасензор от раждането си, което в крайна сметка ѝ позволява да се излекува от тежката травма.

Според Тийл Суон, душата на всеки човек преди въплъщението във физическия живот, „избира“ определени условия и характеристики на живота, които ще допринесат за нейната (а и на самия човек) максимална еволюция.

За мъжкото и женското начало

Задачата на жената е да накара мъжа да чувства със сърцето си. Работата на мъжа е да защити жената, за да може тя да направи това.

За възхищението от друг човек

Като идолизирате някого, вие просто проектирате собствените си потиснати положителни качества върху него. И вместо да подобрявате и усъвършенствате себе си, вие губите време да се възхищавате на някой друг.

За заобикалящата ни среда

Ако сте в ситуация, в която някой не е достатъчно добър към вас, това е знак, че по някакъв начин вие не сте достатъчно добри към себе си. Срещаш и си заобиколен от хора, които се отнасят зле с теб, само ако ти сам се отнасяш зле със себе си. Светът отразява как вие самите чувствате себе си! И така, какво би предписал лекарят в този случай? Любов към самия себе си.

Тийл Суон за магията на променящата се реалност

Лесно е да се разочароваме, когато осъзнаем колко много миналото влияе на настоящето. Но, можем да погледнем тази истина и да осъзнаем доколко настоящето влияе на бъдещето. Може да е много отрезвяващо ако приемем, че бъдещето ще се промени в момента, в който променим настоящето. Ние създаваме бъдещето, което искаме да видим, като правим постепенни стъпки да станем онова, което искаме да бъдем в момента, в който се намираме. Тук и сега. И така, какво чакате?

За силата на въображението

Никога не подценявайте силата и важността на вашето въображение. Нищо не се появява във вашата реалност, без първо да си го представите. Всяко нещо, което оживява във вашата реалност, всъщност първо е било въображаемо.

За даровете от Вселената

Истинските дарове на Вселената не са никак прости. Често това е нещото, от което наистина се нуждаем, но не непременно това, което искаме, категорична е Тийл Суон.

За отношенията със себе си и влиянието върху отношенията с любимия човек

Връзките могат да бъдат най-големият източник на радост. Те могат да бъдат и огромен източник на страдание. Страданието възниква в момента, в който започнем да очакваме друг човек да ни достави радост чрез дадено поведение. В момента, в който оторизираме някого да бъде източник и причината за собственото ни щастие, ние губим всяка власт. Очакваме той да живее според нашата собствена представа за щастие, а не според неговата. И най-важното – губим връзка с единствените отношения, които наистина имат значение. Връзката между теб и… теб. Здравословната, любяща, последователна връзка с друг човек е винаги и само страничен продукт на здрава, любяща, последователна връзка със самия себе си.

За ада, който понякога може да се случи в живота

Помнете, казва Тийл Суон, вие сте част от тази Вселена. Тя не може да ви нарани, без да навреди на себе си. Това означава, че е в интерес на Вселената вие да се чувствате добре и да получавате онова, от което се нуждаете и искате. Тя е на страната на вашето най-голямо добро и ви отвежда при по начини, които може би не винаги разбирате. Вселената ще ви помогне да стигнете до него, дори и ако най-краткият път е през ада.

Източник: woman.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

микрофибърни кърпи

Микрофибърни кърпи: най- доброто средство за почистване

Как чаят матè, който Дарвин Нунес пие всеки ден, помага на здравето