8-ми март: Поздрави и честитки за мама

8-ми март е специален празник, на който най-напред поздравяваме своите майки, а след това и всички жени по света, които празнуват

Ето няколко оригинални поздрава за 8-ми март, с които да зарадвате жената, която ви е дала живот и ви е отгледала – вашата майка.


Любима мамо, честит 8-ми март! Искам да се усмихваш по-често, никога да не се разболяваш и винаги да си щастлива. Нека мартенското слънце и любимите хора ти дават топлина, а в живота да ти се случват само приятни изненади. Остани все така красива, грижовна, женствена, мъдра и най-добрата майка на света.


Мила майко, приеми моите поздравления за 8-ми март! Пожелавам ти пролетно настроение, вечна младост, безкрайно щастие и много здраве. Нека всички цветя на света цъфтят за теб и винаги да има усмивка на лицето ти! С любов…


Скъпа и любима майко, поздравявам те за 8-ми март! Пожелавам ти да си винаги здрава, усмихната и щастлива. Нека нищо да не може развали настроението ти. Помни, че те обичам много!

Честит 8-ми март на единствената жена, която винаги ще обичам – на теб, мила мамо!

Мамо, поздравления за 8-ми март! Пожелавам ти голямо щастие и крепко здраве! Да имаш колкото се може повече положителни моменти. Нека очите ти да блестят от радост, а усмивката никога да не напуска красивото ти лице. Ти си красива, грижовна, женствена, нежна – най-добрата майка на света! Обичам те до безкрайност!


Мила ми майка! Пожелавам ти добро ти сърце никога да не познае тревогата, нежните ти очи да не познаят сълзи на скръб, светлата ти душа никога да не изпитва тъга. Нека в живота ти има само радост и щастие. Нека цветята цъфтят в него и ароматите на пролетта да ухаят. Нека първите пролетни лястовици внесат в него още ярки минути и весели песни, искрени усмивки и добро настроение. Честит 8-ми март!


Мила мамо! Днес е денят, в който искам да ти напомня, че ти си най-важният човек за мен. Благодаря ти много за всичко, на което ме научи. За всичко, което ми даде и показа в живота. Поздравления за 8-ми март, мила моя майко! Бъди все така красива жена, мил човек и добра майка. Весел празник!


Мила моя мамо, от сърце те поздравявам за 8-ми март! Бъди винаги здрава и щастлива! На този празник искам да ти благодаря, че винаги си до мен, че превърна този свят в моята приказка още от момента, в който се появих в него, че беше най-добрият човек на планетата, и че имах невероятния късмет да се сдобия с толкова прекрасна мама. Ще направя всичко, за да живееш дълго, дълго и заедно да празнуваме още много такива красиви пролетни дни. Весел празник!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Как да се отървете от космите по брадичката и горната устна

гладка кожа

Съвети за гладка кожа