23

юни

5 грешки, които са недопустими във връзка с мъж Рак

Да не кажете, че не сме ви предупредили

Рак е четвъртият знак от зодиака, който принадлежи към водния елемент и се управлява от Луната. Не е тайна, че типичните представители на този знак са особено емоционални . Затова понякога е трудно да се намери общ език с тях.

Раците – що за хора са те?

Родените в периода от 22 юни до 22 юли са хора с фина душевна организация, както и способност да проявяват съчувствие към другите.

Въпреки факта, че Раците са любящи партньори, верни приятели и грижовни родители, понякога те се затварят от света и се крият в черупката си. Не е изненадващо, че често другата половина просто не може да разбере и сподели сложните чувства на Рака, което води до конфронтация, взаимни обиди и кавги.

За да разберете какво все още тревожи Раците, струва си да поговорим за петте основни грешки , които могат да разрушат връзката ви с представителите на този знак.

Грешка 1: Отхвърляте всички опити за разговор

За Рака простата човешка комуникация е много важна: по природа те са интересни събеседници и просто обичат дългите разговори – както се казва, „от душа и сърце“.

За представителите на този знак е особено важно да постигнат яснота по време на кавга и да сложат точка, вместо да продължават да спорят или да се опитват да се измъкнат. Затова запомнете: за да поддържате любовта и хармонията в една връзка, винаги говорете с партньора си (не само от зодия Рак) и бъдете готови да го изслушате във всеки един момент.

Грешка 2: Стремите се да прекарвате свободното си време и да разпускате без вашия партньор

Нуждаейки се от сигурност, Раците са силно привързани към своите избраници. Те искат да бъдат едно цяло с тях – така се чувстват максимално защитени. Следователно, представителят на водния елемент явно не споделя желанието ви да си „починете един от друг“. Той не иска да прекарвате някакво време отделно. За да избегнете недоразуменията, опитайте се да станете не само втората половинка на Рака, но и негов истински приятел.

Грешка 3: Пренебрегвате личните граници

Както казахме по-горе, родените под зодия Рак може да се обидят от предложението ви да прекарате почивката си отделно. Но в същото време трябва да знаете, че понякога самите Раци, заради бързата промяна на настроението под влиянието на Луната, искат да намерят спокойствие в самотата, затваряйки се в черупката си.

Ако подобна инициатива идва от партньор Рак, трябва да се приеме и да се отдели малко време на любимия човек, за да може той да остане сам със себе си и да възстанови вътрешната си енергия.

Грешка 4: Не сте сериозни във връзката, за вас тя е просто забавление

В партньора си представителят на тази зодия иска преди всичко да види собствената си душа, на която може да се довери напълно. Страстни и бурни връзки Раците не могат да издържат. Те обикновено предпочитат хармоничен и силен съюз. Такъв съюз, който рано или късно определено ще прерасне в онова, което е най-ценно за него – семейство.

Нищо чудно, че мъжете Рак се считат за едни от най-добрите семейни мъже в Зодиака. Жените Рак са истински пазителки на домашното огнище и комфорта. Ето защо, ако представител на тази зодия забележи, че не сте сериозни в отношенията, рискувате да загубите благоволението му завинаги.

Грешка 5: Не отвръщате със същото

Раците обичат искрено и с цялото си сърце, а също така лесно разчитат емоциите на партньора. Тези хора страдат от липса на любов и подкрепа от избраника, както и от студеното и пренебрежително отношение към тях.

Затова не забравяйте да показвате взаимност към Рака. Признайте чувствата си и ги докажете със своята привързаност, нежност и любов. Това е единственият начин да спасите връзката си и да ги направите истински щастливи.

Източник: woman.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts