3

окт.

Тяло след четвъртото раждане: Блейк Лайвли със суичър и без сутиен

Дръзка поява на 36-годишната холивудска актриса Блейк Лайвли, която през февруари стана майка за четвърти път

Изглежда, че актрисата и съпруга на Райън Рейнолдс няма никакви комплекси – Блейк Лайвли продължава да вдъхновява майките по света с отношението си към тялото. След четвъртата си бременност звездата не успя да се върне към предишната си форма, но това явно не я притеснява особено. Красавицата съвсем естествено носи същите дрехи, които носела и преди 10 години.

И така, днес, 3 октомври, Блейк Лайвли беше облечена с ярък тиквен суичър без сутиен, за да са видни всички промени, които тялото ѝ е претърпяло. Очевидно е, че на талията са се появили допълнителни гънки, а самият бюст отговаря на статуса на многодетна майка.

Но колко уверено и впечатляващо изглежда Блейк!

Очевидно е, че отношението на Райън Рейнолдс към съпругата му придава мощен емоционален заряд – Лайвли буквално грее от щастие и много ѝ личи, че любовта между двамата е споделена любов.

Да припомним, че голям брой хора се влюбиха в Блейк докато гледаха сериала „Клюкарката“. След това актрисата се снима с Бен Афлек в „Градът“ и работи заедно с Оливър Стоун във филма „Диваци“. През 2016 г. тя се появява в „High Life“ на Уди Алън и почти сама участва в успешния моно-трилър „The Shallows“ („Опасни води“).

Безспорно, една от най-разпознаваемите блондинки в Холивуд, талантлива актриса и съпруга на красивия Райън Рейнолдс, Блейк Лайвли има прекрасен вкус за дрехи.

Безупречният вкус на актрисата не може да бъде пречупен, дори и от начина, по който сега изглежда тялото ѝ

Модните провали или по-скоро неуспешните изяви се броят на пръстите на едната ръка. Не всички обаче споделят това мнение: стилистичните хрумвания на Лайвли често са критикувани поради нестандартността на актрисата и желанието й да излезе от установените граници. Звездата обича стилните експерименти и успява. Блейк Лайвли не се опитва да изпъкне с разголени и съблазнителни тоалети или да носи нещо необичайно. Тя успешно съчетава тенденции, класика и елементи от мъжкия гардероб (спомнете си появата на Блейк в костюм с панталон и вратовръзка) и в същото време изглежда абсолютно балансирано, каквото и да облече, както и да ѝ стои. В крайна сметка, няма нищо по-хубаво за една жена да е майка, а това щастие холивудската дива е усетила цели 4 пъти…

Източник: www.dailymail.co.uk

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts