декорация на прозорци

17

юли

Свежи идеи за декорация на прозорци у дома

Хитри и практични идеи за всеки джоб

Има много и различни начини за декорация на прозорците у дома. В тази статия ще ви помогнем с някой практични идеи.

Накарайте децата да украсяват прозорците е отлична идея, за да прекарате известно време с тях. Можете да им помогнете да направят неща, свързани с всеки сезон от годината, за да разкрасят къщата. Например, можете да създадете декорации за Великден, Коледа, пролет, зима и т.н. Опциите са безкрайни!

Декорация на прозорци с цветна хартия

Можете да използвате хартия, която имате у дома, за да направите гирлянди; всичко от стари вестници до ролки опаковъчна хартия, които лежите наоколо, ще служи за тази цел. Закачете различни дължини по рамката на прозореца и комбинирайте това с декоративни светлини. Можете да промените формата и цветовете на вашето творение с течение на дните.

Използвайте цветя и стайни растения

Няма значение дали прозорците ви са малки или гледат към вътрешен двор. Ако можете да окачите растения около тях или да създадете цветна композиция, те ще повдигнат настроението ви. Можете да използвате и изкуствени растения! Има някои много готино изглеждащи и добре направени.

Декорация на прозорци с лампи

Осветяването на вашите прозорци също може да бъде добра идея за украса и озаряване на гледката към квартала. Например, можете да направите това с LED светлинни ленти; просто изрежете картонена форма на сърце, звезда или кръг и увийте лента от светлина около нея.

Ако прозорецът ви има перваз отвън, украсете и него. Разбира се, винаги внимавайте нищо да не падне и да предизвика инцидент.

Сложете различни декоративни предмети

Ако можете, поставете мебел или рафт под прозореца си и създайте композиция с декоративни предмети, които придават дълбочина на гледката. Предлагаме ви да използвате стъклени бутилки с различни форми и размери (бутилки за вино или буркани за сладко, всичко е разрешено!). И ако имате нужда от вдъхновение, погледнете тази друга статия, където ви показваме как да украсите с бутилки вино.

Ако добавите и свещи към прозореца си, сцената ще има по-голям ефект, когато се стъмни. Разбира се, идеално е свещите да са LED от съображения за безопасност.

Източник: https://decortips.com/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts