Порномоделка от OnlyFans се оплака – Не мога да си хвана гадже

10

авг.

Порномоделка от OnlyFans се оплака – Не мога да си хвана гадже

Сингапурската порномоделка Грейси Харти, която показва прелестите си в платформата за възрастни OnlyFans, се оплака, че не може да си намери гадже заради работата си, съобщава AsiaOne.

Момичето каза, че е имало трудности при намирането на романтична връзка, след като е започнала кариерата си във въпросната платформа.

„Според мен всички си мислят, че имам много фенове и не смеят да се захващат с мен“, оплака се моделката.

Харти призна още, че самата тя е виновна за липсата на интимна връзка, тъй като смята ореола на недостъпност за част от имиджа си. Моделката разкри, че веднъж е излизала с неин фен, който е бил познат на нейни приятели и, за разлика от някои други фенове, й е изпратил снимка на лицето си“.

„Никой не е правил това преди. Сякаш се опитваше да изгради доверие между нас“, каза Харти. Тази връзка обаче бързо приключи.

Освен това момичето твърди, че е отворило акаунт в OnlyFans, за да се защити и да се справи с неприятните случаи в миналото. Веднъж непознат й писал, каза, че има нейни интимни снимки и изпратил няколко скрийншота. Това много разстроило Харти. Тя каза, че и преди е забелязала как някои хора се опитват тайно да я снимат. След писмото от непознатия, момичето реши сама да публикува пикантните си снимки в мрежата.

„Помислих си какво би било толкова ужасно, ако сама пусна снимките си в интернет? И тогава си помислих: „Вероятно ще стана доста популярна“, завърши Харти.

По-рано беше съобщено за австралийска моделка, популярна в OnlyFans, която обаче напусна платформата и прекрати кариерата си. Тя заяви, че се е разочаровала от порнографията поради пагубния й ефект върху семейството и обществото.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts