Порномоделка от OnlyFans се оплака – Не мога да си хвана гадже

Сингапурската порномоделка Грейси Харти, която показва прелестите си в платформата за възрастни OnlyFans, се оплака, че не може да си намери гадже заради работата си, съобщава AsiaOne.

Момичето каза, че е имало трудности при намирането на романтична връзка, след като е започнала кариерата си във въпросната платформа.

„Според мен всички си мислят, че имам много фенове и не смеят да се захващат с мен“, оплака се моделката.

Харти призна още, че самата тя е виновна за липсата на интимна връзка, тъй като смята ореола на недостъпност за част от имиджа си. Моделката разкри, че веднъж е излизала с неин фен, който е бил познат на нейни приятели и, за разлика от някои други фенове, й е изпратил снимка на лицето си“.

„Никой не е правил това преди. Сякаш се опитваше да изгради доверие между нас“, каза Харти. Тази връзка обаче бързо приключи.

Освен това момичето твърди, че е отворило акаунт в OnlyFans, за да се защити и да се справи с неприятните случаи в миналото. Веднъж непознат й писал, каза, че има нейни интимни снимки и изпратил няколко скрийншота. Това много разстроило Харти. Тя каза, че и преди е забелязала как някои хора се опитват тайно да я снимат. След писмото от непознатия, момичето реши сама да публикува пикантните си снимки в мрежата.

„Помислих си какво би било толкова ужасно, ако сама пусна снимките си в интернет? И тогава си помислих: „Вероятно ще стана доста популярна“, завърши Харти.

По-рано беше съобщено за австралийска моделка, популярна в OnlyFans, която обаче напусна платформата и прекрати кариерата си. Тя заяви, че се е разочаровала от порнографията поради пагубния й ефект върху семейството и обществото.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Колегата-доносник лесно може да ви остави без работа

Диета при акне по време на пубертета

Back to Top

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.