8

мар.

По-добре е да не се забърквате с тях: най-лошите съпруги според зодиака

Кой от астрологична гледна точка не е създаден за брак? Със съпруги от кои зодии мъжете ще видят доста зор?

Такива жени не винаги се стремят да защитят домашното огнище и да угодят на мъжа. Дори и да мечтаят да сложат воал и да минат по пътеката с розови листенца, всички илюзии за щастлив брак се сриват малко след медения месец.

Мъжете, които са опитали семейния живот със съпруги от тези зодиакални знаци, вероятно издържат заради силните чувства, които изпитват. В противен случай би било просто непоносимо да се живее с такава жена.

6 място – Близнаци

Плюсове: няма да позволи конфликти.

Минуси: несериозност и непостоянство.

Жените от зодия Близнаци са просто очарователни – те са общителни и винаги привличат много внимание. От една страна, с тях няма да ви да ви е скучно, но от друга, безкрайните купони рано или късно ще изморят всеки човек. И само това да беше най-лошото!

Близнаците, като въздушен и непостоянен знак, са склонни към флирт и дори към изневяра. Следователно, да се живее с такива жени означава постоянно да се седи на тръни – не всеки има такова ангелско търпение.

В същото време съпругите от зодия Близнаци са много ревниви: ако подозират половинката си в предателство, предишното доверие ще изчезне и представителят на този зодиакален знак ще се превърне в жестока и подозрителна фатална жена.

5 място – Рак

Плюсове: способни са на дълбоки чувства.

Минуси: не може да им се има доверие.

На пръв поглед Раците може да изглеждат безчувствени, но всъщност имат златно сърце. Дори най-принципната и волева жена Рак всъщност е много уязвима и мека по душа. Така че, дори и да го гледа с безразличие, тя пак няма да спре да обича партньора си и ще направи всичко за него.

Изглежда като идеалната съпруга, но това съвсем не е така. Мъжете често не могат да се разбират със съпругите си от зодия Рак, защото те не се разкриват докрай и по природа не могат да се доверят на други хора. Това свойство може да блокира личните отношения и в крайна сметка да отблъсне дори най-влюбените партньори.

4 място – Телец

Плюсове: самодостатъчност във всичко.

Минуси: студ в отношенията.

Жените Телец често са независими и самодостатъчни, както финансово, така и в личния си живот. Те никога няма да тичат след половинката си, да молят за подаръци, нежни думи или скъпи покупки (въпреки че партньорите понякога наистина искат да ги изненадат с нещо хубаво и скъпо). И ако се обиди, тогава съпругата от зодия Телец ще си тръгне завинаги и дори няма да погледне назад.

Ето защо мъжете им ги смятат за специални и не рискуват да провокират скандали. От една страна, това е плюс – такива жени никога няма да си играят с чувствата на своя мъж. От друга страна, често партньорите им се оплакват, че им липсва страст, топлина и малко закачлив флирт.

3 място – Овен

Плюсове: вътрешна сила и енергия.

Минуси: желание за доминиране и управление.

Жените Овен са свикнали да доминират, да настигат, да изпреварват и „изпълняват петгодишни планове за четири години“ – всичко това заради неудържимата им енергия, с която планетите са надарили този знак.

В отношенията те винаги бързат и се стремят да хванат волана в собствените си ръце, започвайки да „насочват“ партньора си. И това не е толкова лошо: като са твърди по природа, те ще управляват отношенията рязко и безкомпромисно.

И само човек, който е много влюбен в Овен, проявявайки търпение, ще успее да стигне до дъното на истината: в дълбините на душата си представителите на този зодиакален знак са много чувствителни и нежни. Но, само когато всички на бойното поле са победени.

2 място – Дева

Плюсове: любов към реда, способност за оказване на подкрепа.

Минуси: ревност, придирчивост, склонност към избухвания.

Отвън Девата може да изглежда като идеалната съпруга: къщата винаги е в ред, към съпруга се отнася любезно и с внимание. От жената Дева винаги може да получите мъдър съвет, който определено ще работи.

Вярно е обаче, че ще трябва да „платите“ за такава „услуга“: Девите са взискателни до перфекционизъм жени и доста раздразнителни, ако нещо не върви по план и не са спазени поставените от тях условия.

Такива съпруги не знаят как да губят и преживяват неуспехите изключително трудно. Затова, ако се бракосъчетаете с тях, обричате връзката на скорошен крах. Не винаги самоуверени и изключително ревниви, те са в състояние буквално да извадят мозъка и да накарат мъжа да иска незабавно да прекрати брака и да си тръгне веднага, без намерение да се връща, или пък да прости.

1 място – Скорпион

Плюсове: директни и секси

Минуси: жестокост, безсърдечие

Съблазнителни и непредсказуеми, жените Скорпион знаят цената си. Ако някой се влюби в тях и им предложи ръката и сърцето си, те смятат за необходимо да наложат свои собствени правила и като цяло нямат нищо против да установят пълно господство над партньора. А там, където е неограничената власт на Скорпиона, често ще има конфликти и унижения.

Такива съпруги не правят компромиси не защото не знаят как да преговарят, а от садистично желание да отстояват позициите си и да отговарят на собствените си стандарти. Това за семейния живот може да бъде фатален аргумент.

Добре е, че Скорпионите, въпреки цялата си жестокост, са доста прями и честни – в противен случай съюзът с тях би се превърнал в истинско мъчение.

Източник: woman.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts