19

сеп.

Меган Маркъл засенчи всички членове на кралското семейство

Кралица Елизабет II от Великобритания почина на 8 септември 2022 г.

Траурните събития ще продължат до 19 септември – деня на погребението на кралската особа, за да могат британците да се сбогуват със своя владетел.

Семейството не участва във всички събития. Но те почетоха паметта на Елизабет на служба в Уестминстърския дворец в Лондон. Церемонията беше кратка и камерна: тук се събраха всички роднини на Кралицата. Включително Меган Маркъл и по-малкия внук на Елизабет II.

Въпреки най-строгите правила, Маркъл успя да се открои от тълпата тук. Британците вече са ядосани на смуглата съпруга на Принц Хари.

Първо, съпругата на принц Хари изглеждаше най-луксозно от всички. Многото бижута, които сякаш случайно са се появили, за да може се похвали бившата актриса (например златна гривна, която наднича изпод твърде късия ръкав на палтото), възмутиха публиката.

Освен това Меган, според мнозина, изглеждаше твърде радостна. Докато всички останали членове на семейството искрено скърбяха и едва сдържаха сълзите си (включително и Кейт Мидълтън), Маркъл си позволи да се усмихне.

И накрая, пазителите на традицията не харесаха факта, че Меган непрекъснато държеше мъжа си за ръка

Тя пусна Хари само по време на самата служба и скромно стоеше на разстояние – сякаш откъсната от семейството.

Британските медии научиха: „Кралските особи биха предпочели Меган Маркъл да стои далеч от погребението на кралицата, тъй като може да бъде в светлината на прожекторите“. Кой от близките до Кралицата изразява такава гледна точка не се уточнява.

Но това е съвсем логично. Завоалирани , но доста четливи между редовете, критиките към монархията от страна на Маркъл и последните й разкрития в интервюта на високо ниво хвърлят сянка върху връзката й с кралското семейство.

Казват, че Меган може да бъде учтиво посъветвана да не се появява изобщо на 19 септември на погребението на Елизабет. Най-вероятно на нея ще ѝ бъде казано да отиде в Щатите, където сега живеят съпрузите, под претекст, че трябва да се погрижи за децата.

Източник: woman.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts