зодии

21

юли

Кои са най- срамежливите зодии според астролозите?

Прочете също така да разберете защо тези зодии са такива?

Може би сте се запитали защо вашият колега никога не говори на срещи или причината, поради която е трудно да представите половинката си на нови хора. Някои астрологични знаци са естествено тихи и плахи – за разлика от техните по-екстровертни приятели – но те обикновено ще се отворят, щом се почувстват комфортно. Прочетете, за да откриете кой най-срамежливите зодиакални знаци. Прочетете за да разберете кои са тези зодии според известния американски астролог Мария Хейс.

Стрелец

Този знак има репутацията на общителен, но те са наистина ангажирани само след като опознаят някого. „Стрелецът всъщност не се чувства толкова комфортно с групи от хора“, казва астрологът Мария Хейс. „Те са склонни да слагат маска в отношенията си с другите, но дълбоко в себе си те всъщност не излагат на показ вътрешните си мисли или чувства.“

Риби

Риби е първият воден знак, който влиза в списъка. Този интуитивен знак попива енергията на другите хора като гъба и те обичат да поддържат емоционална дистанция от другите, за да се защитят. Хейс смята, че тази резерва е „последствие от стремежа на риби към духовното им пробуждане.

Козирог

Този земен знак може да изпитва трудности при свързването с непознати хора, просто защото не се интересуват и предпочитат да бъдат сами. „Известно е, че са много пресметливи и логични, понякога повече от хеобходимото“, казва Хейс. „Следващия път, когато се сблъскате с тях, знайте, че ще отнеме много време на козирозите да свалят щитовете си и да изразят вътрешните си чувства.“

Скорпион

Този воден знак има проблеми  да бъде уязвим и затова може да изглежда, че седи настрана. Според Хейс, „Скорпионите са известни като плахи преди всичко, защото са силно сдържани личности.“ „Вместо това те имат дълбоко разбиране за себе си, до точка, в която не искат да бъдат неразбрани или да се изложат“, обяснява Хейс.

Източници: https://bestlifeonline.com/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts