домашно насилие

23

фев.

Кои зодии са най- склонни към домашно насилие

Астролозите разказват кои зодиакални знаци са по предразположени към домашно насилие от други

Козирог

Козирозите няма да се спрат пред нищо, за да постигнат целта си. И тъй като те се управляват от авторитарната планета Сатурн, те също могат да имат доста злонамерен силови методи. „Те са една от най- склонните към домашно насилие зодии“, казва астрологът на Mysticsense Рейчъл Кубан.

Зодия Рак

„Управлявани от луната, техните емоции са свързани с непрекъснато развиващите се лунни цикли, което ги прави непостоянни и непредсказуеми хора“, казва Кубан. „Следователно това може да доведе до експлозивни изблици и извършване на насилствени престъпления от страст“. И все пак е по-малко вероятно насилието на тази зодия да бъде умишлено. „Те действат според емоциите си “, добавя Кубан.

Близнаци

Като променлив знак, „те са по нерешителни хора,  и притежават несигурна енергия“, казва Кубан. Те също така са изключително харизматични и очарователни, което е „ключов компонент за изкривения начин на действие и може да бъдат склонни към домашно насилие“.

Браун добавя, че тяхната „раздвоена личност“ може лесно да заблуди другите. „Те обикновено са тези, които имат перфектен живот през деня, а след това през нощта другата им страна излиза на яве“, казва тя.

Скорпион

Подобно на другите водни знаци, Скорпионът притежава тъмна, зловеща страна, която се управлява от емоции. „Скорпионите са известни като манипулативни, отмъстителни и държат картите си близо до гърдите си“, казва Кубан.

Знакът също се управлява от Марс, планета на действие, страст и агресия. „Тъмната страна на Скорпиона  позволява да изпълнят фантазиите си и са способни на насилие“, добавя Браун.

Стрелец

Стрелците са синоним на спонтанност и поемане на риск и обръщат по-малко внимание на последствията и последиците. Като променлив знак, „те може да са по-малко успешни в прикриването на следите си от Козирог, но техният хедонизъм и безгрижие ги правят много по-склонни към насилие, отколкото повечето други знаци“, казва Кубан.

Риби

Като друг променлив знак, те са „адаптивни и бързо мислещи личности“, казва Кубан. Това ги прави рецепта за потенциално хитри престъпници. „По-специално Рибите са особено чувствителни хора, които се водят от емоциите си и приемат всичко присърце“, добавя Кубан. „Това може да доведе до доста опасни ситуации.“

Източници: https://bestlifeonline.com/pixabay

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts