16

сеп.

Класификация на негативните въздействия

Много хора, попадайки в сложни житейски ситуации, бързат да диагностицират у себе си наличието на негативно въздействие

Такова е например т.н. „венец на безбрачието“, както и други отрицателни енергетични програми. Но малцина знаят в какво се проявяват негативните въздействия. Кои признаци свидетелстват за наличието на отрицателни програми…

Уроки

Това е пряк енергиен пробив на аурата. Възниква при силни негативни емоции (конфликти, агресии, скандали). Признаците са от дребни парични загуби и напрегнати отношения с роднини до вялост, апатия, безпричинна тревога, потиснато настроение, липса на физически сили, хронична
умора и повишена температура на тялото.

Програмиране

Енергоинформационно въздействие на аурата и съзнанието на човека за неговото физическо или енергетично поробване, за изпълнение на определени действия. Различават се прости и сложни програмирания.

Простите възникват автоматично при общуване с волеви човек, стремящ се да ви натрапи своите желания и идеи.

Сложната програма се поставя професионално чрез въздействие върху аурата, чакрите и съзнанието.

Признаците на програмата са неадекватно поведение, вътрешна тревога, нелогични постъпки, физическа слабост, апатия, дискомфорт, неясни и несвойствени за дадения човек мисли, извършване на постъпки, които носят вреда на извършителя им.

Зомбиране

Осъществява се от висшите космически сили и напълно променя съзнанието на човека. В основата на зомбирането е изземването на енергийната какавида на главния мозък и поставянето на нейно място на закодиран дубликат. Признаци: този вид въздействие практически не се поддава на диагностика и може да се определи само от опитен маг или екстрасенс.

Кодиране

Слабо информационно въздействие върху съзнанието и подсъзнанието на човека чрез чужда битова информация или социална настройка. Използват се различни методи на
кодиране – психологическо и хипнотично въздействие. Признаците на кодирането са неадекватно поведение на човека, натрапчиви мисли.

Психологически блокове

Или т. нар. енергетични блокове на аурата възникват в резултат на съзнателни заблуждения на човека, свързани със самосъзнанието и неадекватната оценка на собственото положение в обществото, астрала, света. Признаците на психологическите блокове са натрапчиви идеи, системни проблеми в определена сфера от живота.

Същност

Това са астрални хищници, които проявяват агресия, намирайки се в служба на зъл маг и атакувайки по негова заповед жертвата. Слаби, дребни същности могат да нападат човека по различни причини. Например личността е изпаднала в униние, депресия, изпитва хронична злоба, гордост, прекалено се стреми към парите, полова невъздържаност, хазарт. Признаците за наличие на същности са безпричинна агресия, раздразнителност, порочност, склонност към различни мании (еротомания, алкохолизъм, мания за хазартни игри).

Вампиризъм

Съзнателно и несъзнателно черпене на енергия от един човек към друг, прехвърляне на собствените болести и проблеми на друг. Съществуват различни видове вампиризъм; съзнателен, несъзнателен, битов, роднински, професионален и т.н. Признаците за това, че сте станали жертва на вампиризъм, са загуба на енергия и жизнени сили след общуване с енергийния вампир, апатия, главоболие, опустошеност, главозамайване, гадене.

Некротична връзка

Това е канал, образувал се между жив и мъртъв човек, чрез който изтича жизнената енергия на живия. Възниква в резултат на силни страдания и преживявания заради загубата на близък човек. Причините за възникване на некротичната връзка са смърт на любим човек и нежелание за приемане и примирение с факта на смъртта; когато човек носи вещи (злато, скъпоценности, часовник, дреха и т.н.) на мъртвия…

Източник: dzen.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts