29

окт.

Карфиците – най-доброто оръжие за тъмни ритуали

Карфиците могат да се превърнат в оръжие, привличащо неуспехи, болести и дори променящо съдбата

Карфицата лесно може да бъде подложена на магическо въздействие. Причината е, че тя е от метал, който лесно попива всяка енергия – положителна или отрицателна. Острите игли натрупват енергетиката и я насочват към човека, за когото тя е предназначена. Карфицата може да е силен амулет, но по-често се използва за правене на уроки.

Можете да се опасявате в следните случаи

Ако сте открили карфица във вратата или в рамката й, значи някой се опитва да ви влияе негативно. Това е едно от най-силните въздействия и то може да засегне не само вас, но и близките ви.

Карфица на прага на дома или дори в самия дом сигнализира, че някой, който ви желае злото, се крие под маската на приятел. Ако в мебелите или сред личните си вещи откриете карфица, която не е на мястото си, значи сте в опасност.

Карфица, намерена на пътя, особено на кръстопът, рядко се появява там случайно. Най-вероятно е използвана в ритуал за избавяне от проблеми и след това е изхвърлена. Отминете я: ако я докоснете, ще си „лепнете” и проблемите.

Карфици се използват във вуду ритуали

В самодейна кукла, символизираща човека, върху когото трябва да се повлияе, се забиват карфици и се произнасят проклятия. Тези карфици са много опасни и ако случайно попаднат при вас, вие също сте подложени на силен енергиен удар.

Намерени карфици в чантата, на работното място, на седалката на колата най-често са подхвърлени с цел да ви навредят.

Как да се защитите?

Не пипайте карфица, намерена на улицата. Ако просто я отминете, няма да има никакви последствия. Ако сте открили карфица, която явно е предназначена да ви навреди, можете с помощта на прост ритуал да се защитите. Трябва колкото може по-скоро да се избавите от карфици, открити в дома ви или в личните вещи. Защитете ръцете си с ръкавици и вземете карфицата. Не бива да я докосвате с голи ръце – при съприкосновението с кожата иглата веднага ще ви предаде мощен заряд негатив. Така ще е много по-сложно да се избавите от него.

Отнесете карфицата на кръстопът и произнесете над нея: „Иглата се чупи, а съдбата ми цяла остава. Божията сила ще ме защити, злото няма да ми навреди. Амин!”. След това счупете карфицата и оставете парчетата на пътя.

Като вариант, можете да я изгорите. Разбира се, не е възможно да бъде изпепелен металът, но е достатъчно да се нажежи до червено. В огъня карфицата ще се изчисти от негативната енергетика. Това, което е пазело ръцете ви по време на ритуала, трябва да се изхвърли. Когато се върнете там, където сте открили иглата, три пъти прекръстете мястото.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts