7

окт.

Как изглежда луксозният замък на Алла Пугачова и Галкин

В мрежата се появиха слухове, че Алла Пугачова и съпругът ѝ Галкин са решили да пуснат замъка за продажба

Един от централните входове на замъка

Връщайки се в Русия сама, без Максим Галкин, Алла Пугачова остана малко повече от месец. В края на септември певицата беше забелязана на летище Внуково с децата си. Имаше слухове, че Примадоната е решила да отиде в Израел при съпруга си, и то без билет за връщане.

За месец в Русия Алла Борисовна успя да направи много – да се срещне с приятели, да посети гроба на майка си и да се сбогува с Михаил Горбачов. Но основната цел на Примадоната, както се съобщава в пресата, е било нещо друго. Казват, че руската певица просто искала да вземе документите на децата от училището и да обяви за продажба своя замък, разположен на красив хълм сред зеленина и спокойствие.

Решихме да ви покажем как изглежда елитния имот на певицата, разположен удобно в покрайнините на Москва.

Харпии, рицари и други страшилища

Стряскащ е дори мащаба на имението, наричано понякога и замък, не само заради това, че външно прилича на такъв.

Шестетажното имение с площ от около 3000 квадратни метра има всичко за нещо повече от комфортен живот. Има отделно крило за гости, детски стаи, офиси, съблекални, библиотека, оранжерия, зимна градина, луксозна камина, собствено кино, басейн в китайски стил и много други.

Много неща в замъка, разположен на върха на 11-метров хълм в района на Одинцово в Московска област, могат да се считат за истинска рядкост. Магическа е красота на кристалните полилеи, висящи в почти всяка стая. Фасадата на сградата е украсена с изработени по поръчка харпии. А пред едно от централните стълбища има скулптура на рицар, която Пугачова нарича „душата на къщата“.

Вътре наистина всичко изглежда невероятно скъпо

Маси с позлатени крака, дървени панели и много старинен декор, който не всяко семейство може да си позволи. Имайте предвид, че имението също така има асансьор и дори система от тайни проходи.

Както беше отбелязано в телеграм канала Mash, Алла Пугачова иска за елитното имение около 710 милиарда рубли. Въпреки това, някои брокери смятат тази цена за твърде скромна. Предвид обстановката в Русия, днес е малко трудно да се построи и обзаведе замък на такава цена. Не всички знаменитости разполагат с чак толкова много пари. Според сведения от същия източник, досега там е живял Никита Пресняков, внук на Примадоната.

Малко по-късно обаче телевизионният канал „Звезда“, позовавайки се на запознати в имотните среди, твърди, че замъкът все още не се продава.

Източник: woman.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts