6

апр.

Как етажът на апартамента влияе на живота

Дори такива нюанси понякога могат да бъдат важни, когато става въпрос за съдбата и живота на човек и членовете на неговото семейство

Изграждането на градове с високи жилищни сгради и небостъргачи започва в средата на миналия век. Експертите веднага се втурват да анализират и да си задават въпроси за това как броят на етажите може да повлияе на психическото и соматично здраве на човек.

Препоръчително е да подходите съзнателно към избора на етажа, на който искате да живеете. Различните етажи носят различна енергия и от това ще зависи хармонията на живота ви.

Понякога кармата прави избора вместо нас, довеждайки човек до определен етаж, за да реши своите кармични проблеми.

Как изборът на етаж може да повлияе на живота ви?

  • Езотериците казват, че ако живеете на втория етаж, трябва да сте готови да се научите как да вземате решения, а не да избягвате личните проблеми. Ще трябва да погледнете съдбата и страха в очите и да разберете на какво сте способни и какъв е вашият истински път.
  • За живеещите на четвъртия етаж е важно да развиват комуникативните си умения. Научете се да разбирате и чувате другите. Намирайте общ език и с най-трудните събеседници и не влизайте в конфликти.
  • А за тези, които живеят на седмия етаж, е важно да следват пътя на себепознанието и духовното развитие. Време е да разберете причините за неуспехите си и да ги коригирате чрез собственото си самоусъвършенстване.
  • Десетият етаж носи енергията на лидерството. Важно е човек да е активен и да води хората, но не и да злоупотребява с властта.

Влияние на етажността върху физическото здраве

Терапевтите смятат, че опасността за живота на долните етажи е свързана с мазетата, поради разпространението на гъбички и мухъл, изгорелите газове от булевардите, праха и изпаренията от асфалта в жегата.

А горните етажи са опасни поради пак заради изгорелите газове на предприятията, които опушват целия град, и електромагнитното излъчване. Колкото по-високо, толкова по-силен е кумулативният фон на електрическите уреди. Смята се, че затова обитателите на горните етажи на „панелките“ често страдат от главоболие и лошо настроение.

Психолози и еколози също са убедени, че за да растат децата здрави и щастливи, е важно апартаментът да се намира не по-високо от петия етаж. Трябва да има добра гледка от прозореца, за да не предизвиква в бъдеще агресия у детето към природата и света като цяло.

Източник: ayzdorov.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts