кухнята

13

мар.

Как да направим кухнята си по удобна и функционална

Кой аксесоари да изберем за кухнята

Има редица аксесоари, които да направят вашата кухня по-уютна и приветлива, независимо от стила, с който сте я декорирали. Изберете аксесоарите, които смятате, че ще паснат най-добре на вашето пространство и тези, които ви карат да се чувствате най-комфортно.

Преди да говорите за тези аксесоари, трябва да вземете предвид аспекти като цветовете. Неутралните, светлите цветове и пастелите имат някои големи предимства. Освен че правят вашата кухня уютна, те генерират повече пространство, което е много полезно в малките кухни. Тези цветове също осветяват вашата кухня, оставяйки зад себе си идеята за тъмна и мръсна кухня, в която никой не иска да влиза.

По същия начин осветлението също е важно. Оставянето на слънцето вътре му придава онова уютно и топло докосване, което търсите, и подчертава декоративните аксесоари на това пространство.

Дъски за рязане

Използвайте дъските за рязане по различни начини.

Дъските за рязане, изработени от дърво, са много традиционен аксесоар, който придава уют, дори ни напомня за къщата на баба. За щастие, те винаги са на мода и можете да ги намерите в различни форми и размери.

По отношение на декора, видимото показване на няколко дъски за рязане в различни цветове и форми работи добре и добавя динамика.

Стъклени буркани

Сред аксесоарите, които да направят вашата кухня по-уютна, намираме стъклени буркани. Те са почти неизбежни и много полезни за организиране, тъй като ви позволяват да идентифицирате вашите съставки с един поглед. Стъклените буркани също ще ви спестят време в търсенето на това, от което се нуждаете. Можете да поставите идентифициращи етикети върху тях, за да им придадете и онзи ръчно изработен щрих.

Кухненски кърпи

Вашите кухненски кърпи обикновено са скрити, сякаш не са част от стаята или са неудобни. Докато винаги са чисти, трябва да ги оставите на видно място. За да придадете по-уютна нотка на кухнята, изберете карирани кърпи в топли, но умерени тонове.

Източници: https://decortips.com/kitchen/https://pixabay.com/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts