детска стая

13

ное.

Детска стая- как да я подредим по най- добрия начин

В тази статия ще ви научим как да организирате стаята на вашите деца по най- добрия възможен начин

Знаем, че в детските стаи има множество предмети и аксесоари (дрехи, играчки, книги… и т.н.) и че тези пространства, вместо да насърчават играта и да вдъхновяват творчеството и въображението, без правилен ред, в крайна сметка могат да докарат родителите до отчаяние и дори предизвикване на тревожност и безпокойство у децата.

На какво трябва да се обърне внимание при подредбата

За да помогнете на детето да организира стаята и личните си вещи, първо трябва да анализирате какви проблеми допринасят за липсата на ред. Това е от съществено значение за намирането на бързо решение.

Трябва да се поставите на тяхно място. С други думи, погледнете пространството и мебелите от гледната точка на вашето мъниче. В това отношение е важно решенията, които взимате, да са практични за вашите деца. Трябва да подредите стаята им според всекидневната им дейност и възрастта на децата ви

Добра идея е напълно да махнете вратите на някой шкафове, да намалите височината на им, да използвате закачалки, за да поставите дрехите им, и да използвате контейнери на височината на пода за съхранение на играчки и отворени пластмасови кутии за съхранение на чорапи и бельо.

Детска стая- какви трябва да са шкафовете

Индивидуални, вградени, модулни, регулируеми гардероби… Те имат за цел да спечелят пространство, да улеснят достъпа на детето до вещите му и винаги да поддържат определен ред в стаята му.

Както винаги, мебелите по поръчка и вградените гардероби са това, което предоставя най-добрите решения за вашите специфични нужди. Модулните системи също са много полезни, тъй като ви позволяват да добавяте или премахвате модули. Много от тези системи включват високи легла с маси, чекмеджета или шкафове отдолу, за да спестят място.

Допълнително пространство

Високите легла с ниски шкафове са добър вариант за едно дете. Тяхната компактна конструкция включва легло, гардероб, рафтове и чекмеджета.

Вашето дете ще има усещането, че е в двуетажно легло, но вместо второ легло в дъното, то ще има шкаф, в който да съхранява нещата си.

Регулируеми рафтове

Регулируемите рафтове също ще растат с тях. Най-добре е да не ги поставяте върху леглото, тъй като не са много удобни. Библиотеките с рафтове се произвеждат във всякакви размери и пасват във всеки ъгъл.

Подреждане

Децата не могат да останат организирани и да подредят стаите си, когато гардеробът и рафтовете им са пълни с дрехи и предмети и играчки.

Следователно, за да използвате по-добре пространството, техните играчки и дрехи трябва да бъдат класифицирани и трябва да се отървете от всичко, което вече не използват, е счупено или вече не става. Можете също така да съхранявате определени предмети на по-високи рафтове, ако искате да ги запазите за спомени или за бъдеща употреба.

Етикетите са голяма помощ, за да напомнят на детето ви какво да държи във всеки контейнер. Можете да ги научите да играят „намерете правилното място“, където те трябва да намерят правилния етикет за всеки елемент и да го поставят на правилното място.

Оригинални идеи

Има и други практични идеи, които пасват на стените на стаята. Например мрежести чанти, кошници за велосипеди, куки и други закачалки и велкро ленти.

Източници: https://decortips.com/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts