декорация на врата

17

авг.

Декорация на врата – 6 интересни идеи

Практични и много лесни за изпълнение идеи за декорация на врата

Ако сте отегчени от вратите във вашата къща или апартамент, ще ви дадем няколко идеи, които можете да използвате, за да ги украсите.

Много хора не осъзнават, че има голямо разнообразие от възможности да украсите вратите и да ги направите да изглеждат красиви. Научете се да декорирате врати с тези шест идеи, които ви даваме по-долу.

Полубоядисан стил

Полубоядисаният стил е нов, забавен и много оригинален. Ако в дома ви вече има стаи с този стил, можете да се възползвате и да боядисате вътрешността на вратите си по същия начин. Използвайте само с един цвят и боядисайте вратата си до средата. Можете да опитате това вертикално или хоризонтално.

Боядисване с два цвята

Боядисването с два цвята ви дава възможност да създадете нови пространства, които първоначално са били скучни във вашия дом. Можете да използвате тъмен цвят и много светъл, за да изпъкне вратата. Възползвайте се от тази идея. В свободното си време създавайте рисунки или скици на идеи, които харесвате.

Геометрични фигури

Ако сте любители на симетрията или геометричните фигури, трябва да обмислите боядисването на вратата си с тях. Можете да рисувате правоъгълници, квадрати, кръгове и триъгълници. Или можете да ги съберете заедно, за да създадете подреден модел. Можете да използвате един модел или няколко. Тествайте го първо с молив, за да сте сигурни, че ви харесва. Ако начертаете какво искате да направите, преди да го направите постоянно, ще се получи добре.

Боя за дъски

Боята, която използваме за черни дъски е идеално решение. Можете да го нанесете върху всяка повърхност, която желаете. Вази, стени, чаши, саксии и очевидно на вашата врата. Развеселете се и украсете вратите с черна боя за дъска. Можете да създавате красива рисунка всеки ден или да запишете това, което не искате да забравите, преди да напуснете дома си.

Използвайте винилови лепила

Виниловите лепила също са декоративни елементи, които дизайнерите често използват в пространствата днес. За детските стаи можете да използвате декоративен винил с изображения на животни, герои или шарки. Има голямо разнообразие за избор на пазара.

Ако имате по-селски стил в дома си, можете да използвате винил, който се свързва с природата. Можете да намерите дървета, които заемат цялата повърхност на една врата.

Декорация на врата с плат

Можете да направите малки декоративни предмети с плат като панделки, цветя или каквото ви харесва. Използвайте различни цветове и текстури и ги залепете на вратата. Тази алтернатива ще изглежда красиво в детски или тийнейджърски спални. Освен това, ако запазите няколко парчета плат или използвате стари дрехи, можете да ги рециклирате и използвате повторно, за да направите тези красиви орнаменти и да украсите вратите си.

Източници: https://decortips.com/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts