30

юли

Възраст, на която ще срещнете любовта, според зодията ви

Всеки чака своя щастлив час, а кога ще дойде, звездите ще кажат. Любовта идва, когато сте готови за нея

Представителите на някои зодии дочакват любовта и се запознават с половинките си съвсем млади. На други това се случва, когато са много по-възрастни, или едва в зрелите им години идва осъзнаването, че най-добрият им приятел е този, когото са чакали толкова дълго.

Затова, ако все още не сте срещнали любовта на живота си, може би просто трябва да изчакате още малко!

Овен

Овните срещат половинката си на около 21 години, когато са достатъчно зрели, но все още търсят себе си. Това е критичен момент, в който можете да видите Овните такива, каквито са. Представителите на този знак никога не крият истинската си същност.

Но за да ги опознаете по-добре, препоръчително е да общувате с тях в естествената им среда (партита, хобита, забавления). Това е период на наслада от живота и те ще бъдат готови за сериозна връзка, когато навършат 30 години.

Телец

Телецът може да срещне своя специален човек на 16 години. Очевидно тя е още твърде млада, но в самата й младост има нещо привлекателно и романтично. Телецът най-вероятно не знае дали тази връзка ще доведе до някъде, но на тази възраст, когато целият живот е пълна мистерия и приятелите са основната част от него, за тях е много важно да имат сродна душа, която напълно отговаря на тази фаза от живота им.

Близнаци

Близнаците могат да срещнат своя сърдечен приятел, когато са на около 19 години. Най-вероятно, обаче ще решат да се свържат със своята сродна душа след няколко години. Това може да се случи в университета или на среща с приятели, но определено ще има нещо специално в този човек.

Те ще си съвпадат в много аспекти и ще се чувстват така сякаш се познават от векове. Близнаците обикновено не се впускат веднага в сериозна връзка (особено на толкова млада възраст), но дори ако потенциалният партньор изчезне за няколко години, те винаги ще го помнят, докато не се срещнат отново на по-зряла възраст.

Рак

Раците мечтаят за истинска любов от ранна детска възраст. Затова не е изненадващо, ако срещнат половинката си едва на 15 години. За тях идеалната връзка е изпълнена с любов и уважение. Те са зрели и същевременно наивни. Раците могат да се държат за ръце и да споделят невинни целувки, докато говорят за неща, които са трудни дори за два пъти по-възрастните от тях. А за Раците това е лесно и естествено.

Лъв

Лъвовете мразят да влизат в сериозна връзка, докато не решат какво искат от живота на първо място. Следователно, изборът на партньор отнема определено време, към което се добавя и такова за размисъл дали изборът им е добър.

Така че Лъвовете срещат сродната си душа средно когато са на около 25. По това време те знаят какво искат да постигнат в живота и са на път към славата. В същото време по отношение на любовните чувства те изпитват същото като тийнейджърите. Възрастта не играе голяма роля за Лъвовете, стига да могат да твърдят, че са се възползвали от всяка възможност в живота.

Дева

Девите са чували за това, че има сродни души от хора, които са намерили своя собствена, но им е трудно да си представят нещо подобно. Колкото и да се опитват (или да не се опитват), те не успяват да създадат необходимата връзка с човек, който би бил всичко за тях.
Те са изключение от правилото: те не трябва да се влюбват, за да намерят идеалната половинка. Девите изпълват живота си с приятели и познати, надявайки се, че поне някой ще им пасне за ролята на втората половинка.

Везни

Везните срещат съдбата си в трудна възраст – на 20 години, когато вече не са тийнейджъри, но все още не са и истински възрастни. В живота им има много дисбаланси, които водят до вглъбяване в себе си в търсене на отговори.

За Везните най-добрият избор би бил най-добрият им приятел, с когото могат да говорят с часове, и който ще ги накара да забравят за проблемите за известно време. Дори веднага да не се случи нещо между тях, Везните пак ще са благодарни, че има някой, който да им пасне толкова хармонично, че да е в състояние дори да им чете мислите.

Скорпион

Скорпионите могат да срещнат любовта още на 12 години. Като деца със сигурност не знаят какво да правят с такъв изблик на емоции. Те вероятно ще скрият тези толкова силни чувства в толкова млада възраст, но въпреки това ще се радват и ще се вълнуват.

Сродната душа на Скорпиона е някой, с когото вече са прекарали безброй летни ваканции и за когото постоянно мислят, когато го няма. За разлика от други връзки, тези винаги им изглеждат нови и свежи.

Стрелец

Стрелците обичат да бъдат свободни и независими, така че тяхната сърдечна половинка ще ги намери не по-рано от 28 години. Те дори не искат да мислят за сериозна връзка преди тази възраст. За тях е трудно да признаят, че след като се появи, втората им половина няма да отиде никъде, особено ако изпитват такива чувства за първи път.

Но дайте им време и ще се учудите колко бързо свикват със стабилната връзка. В същото време Стрелецът все още ще се нуждае от собствено пространство и много свободно време, но партньорът им вече ще знае и разбира това.

Козирог

Козирозите имат свои собствени представи за сродните души. Често дори се смеят на това понятие, което им се струва инфантилно. Козирозите се стремят към истински, зрели взаимоотношения. Най-често Козирозите срещат любимия, когато са над 30 години.

До този момент те успяват да се научат да очакват и приемат изненади от живота. Затова, когато половинката най-накрая се появи, те са психически подготвени за сериозна връзка, след като се уверят, че си заслужава времето.

Водолей

Водолеите обикновено не се влюбват в ранна възраст, но създават връзки, които са по-дълбоки от любовта. Водолеите често имат чувството, че хората не ги разбират, така че определено ще се нуждаят от някой, който е готов да ги изслуша и обича, независимо от всичко.

Имат нужда от сродна душа, с която да говорят цяла нощ, което ще ги направи още по-силни приятели. Нуждаят се от солидна основа за взаимоотношения, така че партньорът ще трябва да спечели доверието им за дълго време.

Риби

Рибите тайно мечтаят за сродна душа и често се влюбват на 17 години, когато всичко наоколо е особено важно. Когато Рибите разказват романтичната история на своята съдбовна среща, тя звучи като приказка. Сродната душа на Рибите отваря нова и вълнуваща глава в историята на живота им.

Източник: woman.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts