14

ное.

Тези 3 зодии ще срещнат любовта през 2023 г. – проверете дали това сте вие

Астролози и ясновидци предупреждават, че следващата година ще е трудна. Но за някои зодии все пак 2023-а обещава приятни моменти

Кои зодии ще са късметлии и кои ще ги очакват съдбовни срещи през следващата година? Нека да разберем!

Телец

2023 година ще бъде много благоприятна за брака и любовните отношения на Телците. Тъй като любовта е важна част от живота ви, тази година ще бъде незабравима за вас. Особено благоприятна е за онези представители на зодията, които мислят за брак.

От началото на годината до 6 март 2023 г. Меркурий ще транзитира през девети дом като управител на вашия втори и пети дом. В резултат на това късметът ще ви съпътства в личния живот, както свързаните със силни връзки, така и необвързаните представители на знака.

През първите три месеца на годината може да се сформират нови взаимоотношения, които ще променят живота ви. А тези Телци, които започнат нова връзка през първите три месеца, вероятно ще се бракосъчетаят в края на годината.

Скорпион

Очаква ви година, изпълнена с любов. Тези от вас, които все още са необвързани, ще получат шанса да изградят силни връзки и дори да създадат семейство.

Желаещите да сключат брак ще могат да го направят през първите четири месеца на годината. Двойките, които са се отдалечили, ще успеят да поправят отношенията си и любовта ще възкръсне като Феникс от пепелта. Ще изчезне и недоразумението, което съществува между вас и вашата половинка.

През юни и юли трето лице може да напрегне любовните ви отношения. От 22 януари 2023 г. до 15 февруари 2023 г. Венера ще транзитира във вашия четвърти дом. През този период необвързаните Скорпиони ще могат да си намерят партньори в живота, а тези, които се оженят през този период, ще получат големи пари от тъстовете и най-скъпи подаръци от близките.

Водолей

От 15 февруари 2023 г. до 12 март 2023 г. Венера ще премине през вашия втори дом. Благодарение на това любовта ще се увеличи в отношенията между влюбените и ще се засили способността им да се разбират. В тази ситуация всеки представител на този знак ще бъде разбран, стига да успее да изговори онова, което досега е премълчал.

В резултат на това ще можете да впечатлите всеки човек и да намерите своята сродна душа благодарение на оригиналната си природа.

Тъй като Венера ще бъде в своя екзалтиран знак, в живота ви ще има човек, от когото ще получавате и финансова помощ в бъдеще.

От 12 март 2023 г. до 6 април 2023 г. Венера ще премине през вашия трети дом, където ще бъде в съвпад с Рак. През този период ще бъдете по-привлечени от противоположния пол, благодарение на което романтичните приключения и съдбовните срещи ще бъдат неизбежни.

Източник: woman.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts