19

авг.

Скритите добродетели на зодиите

Всяка от зодиите има скрити добродетели, за които или не подозира или не показва често

И заради тези скрити страни на зодиите често казваме: ти не си типичен Рак или ти не си типичен Водолей.

Нека разберем какви са и защо са такива.

Овен

Романтични, съчувстващи и раними. Тези хора предпочитат да не показват по-нежната си страна, крият огнената си енергия. Но в действителност имат ярко изразена мечтателност, изпълнена с фантазии, илюзии и неопределени емоции. Често се сблъскват с много по-агресивни и дръзки хора от тях самите.

Телец

Решителни, енергични и уверени. Макар че изглеждат спокойни и отпуснати, щом им хрумне нещо, стават упорити, изпълнени с вдъхновение и страст. Лесно поемат контрол над ситуацията, но се съмняват в себе си и във възможностите си. Често използват смелостта си, за да подкрепят неудачник, който е безгласна буква.

Близнаци

Спокойни, приземени и нежни. Могат да ви изглеждат лекомислени и объркани, но всъщност са много по-стабилни, отколкото изглеждат. Макар че понякога са подложени на резки промени в настроението. Обикновено обаче това е временно явление. Имат способността да се абстрахират от емоциите, което ги прави по-рационални и разсъдливи.

Рак

Интелигентни, умни и съобразителни. Макар че често са смятани за силно емоционални, тези хора са много по-логични, отколкото останалите си мислят. Могат да са много съобразителни и креативни, но им е трудно да изразяват идеите си пред другите. Имат склонност да крият мислите и плановете си, но прекалено силно се отдават на емоциите си.

Лъв

Чувствителни, щедри и предани, Лъвовете могат да ви се сторят открити и уверени. Но всъщност имат много дълбока душа, която трудно показват. Те са щедри и верни, но не изразяват емоциите си въпреки своята чувствителност.

Дева

Упорити, самостоятелни и силни. Стереотипната Дева се представя като тиха и аналитична личност, но в действителност има голяма сила на волята. Зад кулисите при тези хора се крие голям лидерски потенциал, мощна, влиятелна и прекрасна личност.

Везни

Критици, предани и грижовни. Често изглеждат добри, дружелюбни и очарователни. Но понякога са повърхностни и ненадеждни. По начало са много чувствителни и красноречиви. Отдават голяма част от времето си за формиране на своите мисли и мнение, което да изкажат. Имат склонност да забелязват неща, които другите не успяват, тъй като им липсва тази прозорливост.

Скорпион

Романтични, вежливи и идеалисти. Невероятно е, но у Скорпиона има доброта и идеализъм, голяма част от които той крие дълбоко у себе си. Имат силно чувство за вяра в справедливостта и високите принципи, съчетана с желание да защитават безпомощните и невинните. В личната сфера Скорпионът е състрадателен към тези, които показват разбиране и загриженост.

Стрелец

Дълбоки и потайни хора. Въпреки, че изглеждат безкрайни веселяци, те съвсем не са повърхностни, както ни се струват на пръв поглед. Интересни са им забраните, странностите и т.н., макар че нямат склонност да го показват пред другите. Стрелците могат да бъдат много отдадени на самите себе си, независимо че им е трудно да показват истинската си емоционалност.

Козирог

Философи, мъдри и остроумни, те са и изключително предпазливи. Имат склонност да пазят своите идеали, личните си убеждения и мисли единствено за себе си. Не споделят много с другите. Трудно им е да са спонтанни. Когато все пак го правят, стават забавни и ентусиазирани, излъчват топлота и харизма.

Водолей

Приземени, реалисти и стабилни, Водолеите обикновено изглеждат причудливи и ексцентрични. Но не позволявайте да ви заблудят. Прекрасно познават болките в живота. Знаят какво е чувството да се бориш със самооценката си. Знаят какво е да си натоварен с очаквания. Имат силно усещане за дисциплина и отговорност, на тях може да се разчита.

Риби

Осведомени, независими личности. Повечето хора виждат Рибите като мечтатели, изгубени в своя свят. Но в същото време те имат и остра интуиция, която се активизира, когато започнат да четат между редовете – там, където другите не успяват. Макар че Рибите могат да са като гъби, поемайки информацията и емоциите от хората, те са много по-безпристрастни и по-малко се поддават на мненията и влиянието на другите, отколкото може би изглежда на пръв поглед.

Източник: woman.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts