29

мар.

От кои зодии са най-заклетите ергени?

Не се забърквайте с тях, ако искате да се ожените скоро

Астролозите са идентифицирали определени зодии, които с годините се превръщат във „вълци- единаци“.

Някой предпочита да се съсредоточи изцяло върху кариерата си, друг мрази да пуска външни лица в личното си пространство, а трети предпочита да има връзки без задължения… Кои са потенциалните ергени според знака на зодиака?

6 място – Дева

Не съвсем безнадеждни, но трудни по отношение на дългосрочните връзки са някои мъже от зодия Дева. Причината е, че Девите са много избирателни. Когато трябва да допуснат жената, която обичат, в своето пространство, много от тях, без да го осъзнават или абсолютно умишлено, саботират връзката.

Освен това, тъй като са много чувствителни, но не могат да изразят емоциите си по нормален начин, Девите могат да превърнат и най-романтичните отношения в пасивно-агресивни.

Но ако все пак сте успели да вземете ключа към сърцето на мъжа Дева, бъдете сигурни, че той ще стане предан партньор.

5 място – Овен

Страстните и пламенни Овни обичат да демонстрират привързаност към партньора по всякакъв възможен начин. Ако обаче има и най-малкото съмнение за изневяра, а също и ако няма 100% гаранция, че е оценен, Овенът вътрешно решава за себе си, че не ви дължи нищо. И ще приеме връзката ви като „преходна“ и несериозна. Но нищичко няма да сподели, заради което гражданския съюз с него може да се отложи леко във времето, докато просто не ви зареже без много обяснения.

За да не се случи това, си струва да запомните една проста формула: Овенът трябва да бъде обсипван с безкрайна любов и думи, които да описват вашето искрено обожание.

4 място – Скорпион

Друга придирчива зодия е Скорпионът. В същото време, намирането на достоен партньор за него няма да е достатъчно: ще последва по-нататъшно фино „тестване“ за слабости и възможността наистина да се отворите към своята сродна душа. Едва когато преминете всички нива на изпитание, Скорпионът ви е в кърпа вързан.

Този знак на зодиака не се лишава от свободата си за дреболии и прави предложение само ако е напълно сигурен, че е срещнал сродна душа. А това е голям успех в съвременния свят.

3 място – Близнаци

Много астролози наричат ​​Близнаците лекомислени, но това не е основната причина за нежеланието им да се оженят. Тази въздушна зодия обича да е център на внимание, да учи и постоянно да открива нещо ново.

Следователно им е трудно да се обвържат с един човек и да се откажат от разнообразието. Близнаците не се уморяват от постоянната върволица от нови хора, така че не им предлагайте да се установят, ако самите те съзнателно не стигнат до това решение.

2 място – Водолей

Още една въздушна зодия в челната тройка на ергените. С Водолеите е невероятно лесно и забавно, те постоянно измислят нещо ново, но рядко оставят свободно място в сърцата си за някоя дама.

По принцип им е трудно да се обвържат с едно нещо – било то човек, задължение или идея. Вроденото желание за свобода, съчетано с упоритостта, присъща на Водолея, формира особен тип ерген – Водолей, който ще ви бъде верен само ако наистина се влюби във вас.

1-во място – Стрелец

Стрелецът се характеризира със странна комбинация от активен дух, във вечното търсене на истината, и енергичен, пламенен характер.

В системи с твърдо фиксирани граници – независимо дали става дума за работа в корпорация или граждански брак – Стрелецът се огъва и губи както уникалния си чар, така и жизнеността си като цяло. Ето защо много мъже Стрелци, усещайки интуитивно това, бягат от сериозните връзки и клишетата.

Ако обаче намерите начин не само да накарате Стрелеца да се влюби във вас, но и да му покажете предимствата на такава архаична (според него) структура като брака, можете да започнете да избирате сватбена рокля.

Източник: woman.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts