23

фев.

Най- флиртуващите зодии според астролозите

Кои са най- флиртуващите зодии?

Експертите твърдят, че някой зодии са по склонни към флирт от други

Някои хора имат способността  всичко, което казват, да звучи малко флиртуващо, докато други не чак толкова. Разбира се, всеки има различен тип личност, но се оказва, че вашата зодия също има нещо общо с това. Следващия път, когато някой започне да говори по този начин, ще разберете дали това наистина означава нещо или просто е в природата му. Продължете да четете, за да видите кои зодии са най е най- склонни към флирт.

Водолей

Астрологът и автор на бестселъри Марион Уилямсън казва, че Водолеят може да бъде супер флиртуващ, без дори да го осъзнава. И ако някога сте прекарвали време с Водолей, знаете, че това е вярно. „Супер приятелски настроените Водолеи не осъзнават, че флиртуват, защото просто си мислят, че са приятелски настроени“, казва тя. „Този любознателен звезден знак иска да знае всичко за вас, което може да ви накара да се почувствате поласкани, но тяхното внимание е предназначено да задоволи любопитството им.

Стрелец

Знаците Стрелец обичат свободата си и са известни с това, че много от тях обичат  да флиртуват. Няма нищо фино в подхода на Стрелеца към флирта“, казва Уилямсън. „Този екстравагантна, зодия отвежда всичко твърде далеч.“ Стрелците са склонни да казват точно това, което им е на ум, но „ще съжаляват за нетърпението си доста често“, добавя тя. Това поведение често може да изглежда отблъскващо за някои от по-тихите знаци.

Зодия лъв

Лъвовете обичат да получават много внимание, от което се наслаждават, докато флиртуват с някого – много често това е безцелно. „Тази зодия жадува за любов и внимание, както огънят се нуждае от кислород, а флиртът ги кара да се чувстват в центъра на вниманието на другите хора“, казва Уилямсън. „Лъвовете излъчват топлина, креативност и любов. Но когато никой не им обръща внимание, те избледняват.“

Лъвовете се нуждаят от това внимание, но подобно на други знаци е възможно техният флирт да не означава много.

Овен

Овенът е известен със спонтанността и страстта си, което ги прави доста склонни към флиртове. „Страстният, импулсивен Овен не знае как да се сдържа, когато харесва някого“, казва Уилямсън. Тъй като Овенът се управлява от Марс, една от планетите, свързани със сексуалното желание, този огнен знак „се чувства флиртуващ и жив, когато получи шанс да покаже талантите си или да управлява“, добавя Донелсън.

Зодия Близнаци

Според Уилямсън всички Близнаци са приказливи. „Дори и да не харесват някого, те ще убедят вас и всичките ви приятели, че го харесват“, казва тя. Техният забавен, флиртуващ характер също идва с предупреждения, с което бихте могли да сте добре запознати, ако някога сте излизали с този знак.

Везни: най- флиртуващата зодия

Везните са известни дразнители и са най-флиртуващият зодиакален знак. Ако сте приятели с Везни или искате да започнете връзка с такива хора, вероятно сте забелязали колко директни са те. Това се превежда и до техния стил на флирт.

„Везните са най-флиртуващият и очарователната зодия, защото мразят конфронтацията от всякакъв вид винаги предразположат да запазите мира“, казва Уилямсън. „Те обикновено виждат най-доброто във всеки, но защото разчитат на другите, за да им дадат усещане за собствената им идентичност. Те изкривяват истината, докато не видят какво искат в хората.“ Това е нещо, което може да ги направи малко манипулативни.

Източници: https://bestlifeonline.com/pixa bay

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts