14

сеп.

Най-сексапилната баба в света предпочита бикините по-оскъдни

63-годишната Лесли Максуел продължава да учудва критици и почитатели с необичайните извивки на тялото

Майка на две деца и баба – последователите ѝ в мрежата отдавна я наричат една от най-сексапилните жени на 60+. Причината за това е любовта й към фитнеса. По-странното е, че тази любов се е появила след като Лесли се е пенсионирала. Вместо да се занимава с ежедневието си на пенсионерка и да се наслаждава на заслужена почивка, най-секси бабата в света си намерила ново хоби – силови тренировки във фитнеса.

Скоро Максуел започнала да посвещава почти цялото си свободно време на занятия, ходейки във фитнес залата всеки ден по всяко време, че дори и нощем. И, разбира се – резултатът от интензивните тренировки не закъснял.

Кожата на Лесли се стегнала, а тялото й станало релефно и атлетично

Доказателство за това беше едно от видеата, в което секси бабата в розови бикини на цветя демонстрира резултатите от часовете, прекарани във фитнеса. Жената позира пред камерата без да се притеснява, показвайки стегнато тяло и приятно закръглени бедра.

Последователите отбелязаха, че кожата на Максуел изглежда толкова гладка и тонизирана, че им е трудно да повярват в биологичната възраст на влогърката.

„Невъзможно!“, „Наистина ли си на 63?“, „Дори млади момичета ще завиждат на такова тяло“, „Зашеметяваща красота“, „Продължавай все така“, „Вдъхновяваш ме да стана по-добра“, пишат феновете на Лесни под почти всяка нейна снимка, публикувана в социалните мрежи.

Не е чудно, че госпожа Максуел има толкова много млади фенове, които редовно се опитват да я опознаят по-добре. А преди време последователите ѝ изобщо не можаха да разберат коя е бабата на снимката и коя е дъщеря й.

Според Лесли не само спортът й помага да изглежда зашеметяващо, но и правилното хранене. Максуел редовно споделя диетата си, в която преобладават рибата и зеленчуците.

Източник: woman.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts