зодия

18

май

Най- гадните зодии според астролизите

Като прочете тази статия ще си обясните доста неща за вашите близки, познати и приятели

Някои хора са направо гадни. Ако някога сте гледали колега, приятел или член на семейството и сте се чудили откъде идва лошото им поведение, астрологията може да ви даде някои отговори. Прочетете, за да откриете шестте най-гадни знака, от леко неприятни до направо ужасни.

Зодия близнаци

Близнаците са известни като двустранни и докато едната страна е приятелска и общителна, те могат да бъдат доста враждебни на моменти. И докато близнаците обикновено са доста приветливи, трябва да сте нащрек, ако се ядосат. Поради своята вербална доблест те могат да бъдат доста емоционални и нараняващи с думите си.

Рак

Този емоционален знак знае как да задържи злоба и ако те почувстват, че сте ги обидили, трябва да внимавате. Когато са ядосани или тъжни, те ще издигнат стените си или черупката си и ще се затворят в себе си. В най-лошия случай раците са способни на изключителна дребнавост, но рядко са открито гадни. Вместо това те ще бъдат леко груби и пасивно агресивни. Но ако споменете лошото им поведение, те вероятно няма да си признаят.

Зодия водолей

Водолеите могат да изглеждат доста далечни, защото са потънали в мисли или лекции, без да слушат, което може да ги накара да изглеждат гадни на моменти. Според астролога Алис Джета този остър знак може да изглежда неприятен „заради отчужденото им разположение“, особено защото „те често могат да бъдат извън връзка с въздействието, което техните действия оказват върху другите“. Ако един Водолей изглежда гаден, може просто да имат проблеми с разбирането на другите.

Дева

Девите са аналитични перфекционисти и често могат да използват анализа си, за да преценят себе си и другите. Джета казва, че тази тъмна страна може да доведе до това те да бъдат „още по-сурови към другите, особено като проекция на собственото им самоотвращение“. Джета предупреждава да внимавате за „огорчени деви, които могат да бъдат изключително яростни на моменти“. Но след лошото им поведение тя обяснява, че те изпитват „много вина и угризения, които от своя страна могат да задълбочат ямата на самоотвращението и по този начин да продължат кръг от отчаяние и неразрешена болка“.

Зодия Овен

Овенът „може да бъде брутален, наранен и много гаден“, според Джета. Но ако сте в конфликт с овен знайте, че това няма да продължи дълго и те вероятно ще се разкайват след избухването си. „Овенът е по-малко склонен от другите знаци да таи злоба“, казва тя. Така че не се учудвайте, ако бързо продължат напред след сериозна кавга.

Скорпион

Скорпионите са известни с това, че са порочни на моменти.“ Поради своята страшна персона на скорпион, Скорпионът често бива несправедливо неразбран, тъй като те също използват способностите си на възприятие, за да идентифицират проблемите“, казва Джета.

Скорпионът се чувства като борец срещу злото, чиято цел е да го елиминира. Така че, ако възприемат някого като зъл, те бързо ще го нападнат и смело ще критикуват недостатъците на другите му.

Източник: https://bestlifeonline.com/https://pixabay.com/bg/photos/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts