3

ян.

Месечен хороскоп за февруари: любов, кариера, здраве за всички зодии

Годината вече започна, измина празничния януари. Време е за действие през февруари – месецът на любовта

Всичко изживяло времето си и затормозяващо движението напред трябва да бъде премахнато. В този период не се страхувайте да погледнете назад, да се разделите, да изгубите това, което не ви е позволявало да вървите към целта и да реализирате мечтите и плановете си. Тенденциите за всеки астрологичен знак през февруари зависят от водещата стихия.

ОВЕН

За вас месецът може да е опасен по две причини. Първо, хора, които постоянно се намесват в живота ви, ще ви дразнят. Второ, това може да се излее в деспотизъм и дори тирания по отношение на околните. Възприемате проявите на мекота и доброта като слабост. Но в този период това е необходимо. Ефективна ще е способността ви да действате настойчиво, без да губите хармония с околните. Ако изберете конфронтацията, ще усетите упадък на сили и енергия, разочарование и умора.

Успешни дни: 3, 6, 18.

ТЕЛЕЦ

Интуицията може да ви подведе. Неуместни постъпки или изказвания предизвикват негативна реакция. Репутацията ви търпи критика. Състоянието ви напомня това на Овните: иска ви се да доминирате въз основа на житейския си опит, знания и умения. Възможно е да изплуват наяве тайни, което ще е изненадващо за вас. Някои представители на знака в края на месеца изпитват желание да се потопят във всички достъпни радости на живота, за да се справят с напрежението. Но не забравяйте, че тялото и силата ви не са вечни, а духовната съставка е не по-малко важна от материалната.

Успешни дни: 5, 14, 22.

БЛИЗНАЦИ

За повечето от вас месецът е период на трансформации и вътрешни промени. Някои аспекти в живота ви стигат до логичен край: възможен е повратен момент в работата, отношенията. Имате шанс да се промените, като при това не изневерите на себе си. В професионалната сфера може да настъпи смяна на местоработата. Бизнесмените могат да решат да приключат един бизнес и да започнат друг с нови хора. В личните отношения са възможни раздели по взаимно съгласие. Самочувствието ви също е нестабилно през февруари и напълно зависи от емоциите, които изпитвате.

Успешни дни: 2, 12, 27.

РАК

Месецът ви носи потапяне в собствените дела, нежелание да се съобразявате с новите житейски обстоятелства и преследване на неосъществими желания. Харесва ви ролята на „жертва“. Демонстрирате загриженост и влагане на усилия, претендирайки за ответна благодарност. Но се сблъсквате със срив в плановете, нарушения на обещанията, договореностите и задълженията както в личната, така и в деловата сфера. В края на месеца емоционалният фон започва да се разведрява – приемате новите реалности и се адаптирате.

Успешни дни: 1, 15, 28.

ЛЪВ

В този период правите усилия да избегнете самотата, но не успявате да постигнете хармония. Грешите с необмислени постъпки и изказвания. Обладани сте от прекалена подозрителност и повишена мнителност. Активният социален живот и общуването не ви радват с резултатите си. Често си задавате въпроса „За какво ми е всичко това?“. Сякаш се намирате на скучен празник, от който не можете да си тръгнете. Най-добрият вариант е да намалите контактите и да възстановите силите си сред природата или с медитация. Имате мотивация за сериозна връзка, но тя е не любовта, а страхът от самотата.

Успешни дни: 4, 10, 21.

ДЕВА

Месецът ви носи вдъхновение, породено от нови планове и цели. Успявате да решите най-сложните въпроси и проблеми практически без усилия. Способността да вземате трудни решения, базирайки се на логиката, фактите и собствените си принципи, прави февруари един от най-продуктивните периоди за вас. Отнесете се обаче по-внимателно към здравето си, защото може да сте подложени на простуди и преохлаждане. Финансовото положение ще е най-благоприятно за хората, заети в сферата на комуникацията и информацията. Останалите ще трябва да положат усилия и да предприемат обмислени мерки, за да подобрят материалното си състояние.

Успешни дни: 5, 10, 23.

ВЕЗНИ

Мнозина от вас усещат временна неспособност да се радват на живота, на общуването с близки и приятели. Това ще продължи до 23 февруари. Отложете плановете си, докато душевното ви равновесие не бъде възстановено. Някои от вас се сблъскват с „падане на маските“ – както тяхната, така и на околните. В професионалната сфера ще трябва да преработите вече приключили проекти, в които ще откриете пропуски. Не се препоръчват сложни козметични процедури и пластични операции.

Успешни дни: 1, 15, 24.

СКОРПИОН

Февруари ви носи не само проблеми и грижи, но и възможност да се справите с тях по най-ефективния начин. Преобладава отбранителното състояние, но то е свързано не със заплахи от настоящето, а с неприятни ситуации от миналото. Семейните и обвързаните се сблъскват с недоверие и подозрителност от страна на партньора, както и с прояви на ревност. Поводът е повишено внимание към противоположния пол. Но повечето от вас не са склонни към флирт в този период. Вниманието и усилията ви са насочени към решаването на професионални и кариерни задачи.

Успешни дни: 9, 13, 25.

СТРЕЛЕЦ

Продължават тенденциите от предишния период. Акцентът е върху полагането на усилия в семейните дела. Някои изпитват разочарование след постигането на целите и не усещат дългоочакваното удовлетворение. Несъвършенствата ви дразнят до 18 февруари, а околните ви провокират с недостатъците си. През третата декада на месеца състоянието на пресищане и недоволство от живота се изпарява, когато намирате интересно приложение на талантите си. Необвързаните имат шанс да намерят взаимна любов, особено след 23. Свойствена ви е съзидателна активност.

Успешни дни: 1, 5, 20.

КОЗИРОГ

Месецът за вас е спокоен и дори щастлив период. Настроението е приповдигнато. Яснотата на съжденията и осъзнаването на случващото се ви помагат да решавате не само текущи задачи, но и да заложите перспективни проекти. В професионалната сфера са възможни триумф, признаване на заслугите и очаквано възнаграждение. В семейния живот – хармония, приятно прекарване на времето, интересни беседи и взаимна загриженост. Необвързаните срещат бъдещия си избраник. А приключилите отношенията имат шанс да останат приятели с бившите.

Успешни дни: 8, 11, 21.

ВОДОЛЕЙ

Посрещате месеца в хармонично емоционално състояние, окрилени от щастие. Споделяте позитивните си емоции с околните. Привличате вниманието където и да се намирате. Но както казва Берт Хелингер, „Щастието плаши. Трябва да имаш мъжество да го почувстваш“. През февруари мнозина от вас най-накрая откриват център, около който да се движат и да черпят увереност и смисъл – семейство, дете, отношения, проект, кариера. В този период множество тайни и недомлъвки ще бъдат изяснени. Ще можете да погледнете поновому мотивите и постъпките на близки и любими хора.

Успешни дни: 9, 22, 26

РИБИ

Месецът ще обърне вниманието ви върху решаването на отдавна назрели семейни проблеми. Ще успеете да преминете от думи към дела. Сблъсквате се с липса на подкрепа, трудности в общуването с родители, раздори между членовете на семейството. Макар че обикновено избягвате конфликтите и противостоянията, реакцията ви е доста рязка. Причината е чувството за незащитеност, уязвимост, които провокира „нечестната игра“ на някой от близкото ви обкръжение. Необвързаните могат да срещнат интересен партньор през втората половина от месеца. Материалната страна е стабилна.

Успешни дни: 4, 15, 22.

Източник: woman.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts