31

окт.

Магичен ритуал за избавяне от дългове

Животът не винаги върви само нагоре. Има възходи и падения. И често тези падания са придружени от купчина дългове, които от снежни топки се превръщат в лавини

Понякога не знаете как да се справите с дългове, които сте натрупали, и как да се върнете към нормалния живот. Чувствате се като „забили“ или по-скоро – като заслепени от положението, в което сте. Има лесен ритуал, който ще ви помогне да намерите вашата начална точка.

Редакцията на „По пантофи“ споделя древна практика, която ще ви помогне да се отървете от дълговете, които ви дърпат назад.

КАК ДА СЕ ОТЪРВЕТЕ ОТ ДЪЛГОВЕ

В съвременния свят хората постоянно използват кредити и заеми. Това е обичайна и много удобна практика. Въпреки това не винаги е възможно да се изплатят задълженията навреме. За да излезете от тази ситуация, трябва да извършите един лесен ритуал.

Както всички ритуали за освобождаване от нещо, тази практика се извършва на намаляваща луна. Всеки човек може да го изпълни. Просто трябва да изберете ден, в който никой няма да ви безпокои. Ритуалът е много лесен и може да се направи у дома.

Настройте се, помълчете за известно време и съберете мислите си. След това вземете празен лист хартия и напишете сумата на дълга върху него. Не забравяйте да включите всички дългове, които имате.

След това трябва да отидете в банята или в кухнята, където има течаща вода. Отворете го така, че от него да не тече вода, а да капе. Поставете малък съд под капките, които изтичат. Може да бъде всяка чаша, купа или каквото имате под ръка. Важното е да е от стъкло, глина или дърво, и да не е от желязо. На дъното на избрания от вас съд за ритуала поставете листче с написаната сума на дълга, или дълговете които имате.

Докато водата капе от чешмата и пълни съда, повтаряйте тези думи: „Капка по капка, дългът ми се събира, тежи ми. Това не ми позволява да заспя и да си почина, денем или нощем. Не ми позволява да работя пълноценно, за да го изплатя. Ще кажа на водата, ще я помоля да събере моя дълг и да го отнесе със себе си към най-далечното място, в най-дълбоката вода. Разтваря се в безкрайна водна шир и ми върна щастието, отнемайки мъката. Така да е!

Трябва да повтаряте тези думи, докато съдът, който сте избрали, се напълни напълно. След това водата заедно с листчето хартия, на което са изписани вашите задължения, трябва да се излее и да се зарови в земята. Ако това не е възможно, тогава можете просто да го изсипете в тоалетната и да пуснете водата. Така завършва ритуала.

Нещата трябва да се подобрят скоро след това

В близко бъдеще ще можете да се отървете от дълга. Също така трябва да запомните, че никакви ритуали няма да помогнат, ако не правите нищо. Много е важно след ритуала да насочите всичките си усилия към справяне с дълговете и проблемите възможно най-скоро. След изпълнението на този ритуал ще ви бъде много по-лесно. Късмет!

Източник: woman.ru

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Posts